Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin. Ongelmana ei pelkästään ole epämukava ympäristö, vaan se ne ovat myös riski terveydelle. -Ozoneairin avulla pääset eroon pahasta hajusta ja homeesta vain muutamassa tunnissa, sanoo yrityksen perustaja Johan Lundberg.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Ozoneairiin +35827249960 tai asiakaspalvelu@ozoneair.com

Oliko sinua vastassa tunkkainen haju, kun palasit kotiin lomalta? Siinä tapauksessa et ole yksin- yli 30 prosenttia kaikista Ruotsin omakotitaloista ryömintätilalla kärsivät homeesta ja maabakteereista.

  • Monet, joilla on tämän kaltaisia ongelmia etsivät epätoivoisesti nopeaa ratkaisua tilanteen parantamiseksi. Kun he ovat kokeilleet meidän tuotettamme, hämmästyvät he usein siitä, kuinka helppokäyttöinen ja tehokas se todellakin on. Ihmisillä on vaikea uskoa että vain muutamassa tunnissa voi saada pysyviä tuloksia näin helposti, kertoo Johan Lundberg

Lue lisää siitä, miten Ozoneair toimii

Ozoneair on uniikki ilmanpuhdistaja, joka käyttää luonnon omaa puhdistusmenetelmää-otsonia. Muuttamalla ilmassa olevan hapen otsoniksi, hyökkää ja neutralisoi se bakteerit, tunkkaisen hajun ja homeen muun muassa rakennusmateriaaleista, vaatteista ja kalusteista.

Muuttaa ilman hapen otsoniksi

Otsoni tuhoaa hajut ja hajuja aiheuttavat aineosat happimolekyylien avulla. Otsoni on molekyyli, joka koostuu kolmesta eri happimolekyylistä (O3). Kaksi näistä muodostavat perus-happimolekyylin, eli sen hapen, mitä hengitämme (O2). Kolmas happimolekyyli voi irrota otsonimolekyylistä ja kiinnittyä muiden aineiden molekyyleihin- muuttaen niiden keemisiä kokoonpanoja. Tämä johtaa muun muassa hajujen neutralisoitumiseen ja homeen tuhoutumiseen.

Hapen kulkeutuessa Ozoneair laitteeseen, elektroniset purkautumiset muuttavat sen otsoniksi. Otsoni, sisältäen keemisiä ominaisuuksia, reagoi hajun ja homeen kanssa- muuttaen ne hiilidioksiidiksi ja vedeksi. Sinun täytyy ainoastaan kytkeä laitteen pistoke pistorasiaan, säätää puhdistettavan tilan koko laitteesta ja painaa painiketta. Yksinkertaista.

Täysin kemikaaliton

Koska Ozoneair käyttää ainoastaan luonnon omaa menetelmää puhdistuksessa, ei se vaikuta luontoon ollenkaan. Lisäksi sen kemikaaliton sisältö on kestävä, turvallinen ratkaisu kuluttajille.

  • Olemme lainanneet kemian lakeja luonnosta, sen sijaan että käyttäisimme kemikaaleja tuotteissamme, kertoo Johan Lundberg.

Lue lisää siitä, miten Ozoneair toimii

Vaikka tuote on ollut markkinoilla vasta muutaman vuoden, on se Lundbergin mukaan saavuttanut jo suuren suosion ja saanut paljon positiivista palautetta.

-Homeisessa talossa oleskeleminen vaikuttaa varsinkin pidemmän päälle negatiivisesti fyysiseen kuntoosi, mutta myös psyykkiseen puoleen. Periaatteessa kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä laitteisiimme, ja olemme niin varmoja Ozoneairin toimivuudesta, että tarjoamme kahden viikon tyytyväisyystakuun. Mikäli et siis ole tyytyväinen tulokseen, voit lähettää laitteen takaisin. Tähän mennessä todella harva on palauttanut laitteen, ja siitä olemme todella ylpeitä.

FAKTA: Tämä on Ozoneair

Luonto poistaa erilaisia mikro-organismeja ja pahoja hajuja itse, otsonin (O3) avulla. Koska sisätilat harvoin saavat samaa määrää otsonia, ovat ne alttiit homeelle ja pahoille hajuille. Ozoneair muuttaa ilman hapen otsoniksi. Tämä otsoni hyökkää pahan hajun ja homeen kimppuun- samalla tapaa niin kuin luonnossa. Yhtä luonnollisesti otsoni muuttuu pian takaisin hapeksi, jättäen raikkaan tuoksun puhdistettuun tilaan.

Tilaa oma Ozoneair

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti 17 vuoden jälkeen myydä talonsa, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta.

Näin pääset eroon hajusta autossasi, veneessäsi tai huoneistossasi

Tunkkainen huone, tupakanhajua seinissä tai koiranpennun pissaa matossa. Nyt löytyy tuote joka eliminoi pahoja hajuja ja poistaa bakteereja.