Ihmelaite pelastamaan sinut homeelta- tässä ruotsalaisten käyttökokemukset ja mielipiteet

Ihmelaite pelastamaan sinut homeelta- tässä ruotsalaisten käyttökokemukset ja mielipiteet

Tiedät ehkä tunteen, kun kissa ei aina osaa osua hiekkalaatikkoon? Tai kun kellarissa haisee homeelle eikä käytetyn auton tupakan hajustakaan pääse millään eroon?

Nyt yhä useampi uskaltautuu kokeilemaan tätä “ihmelaitetta”, joka poistaa kaiken homeitiöistä hajuihin.

  • Uskomatonta, kuinka tehokas vekotin! En olisi ikinä uskonut että saisin pois epämukavan homeenhajun kellaristani. Nyt se on poissa ja kellari tuoksuu raikkaalle, eikä siinä mennyt edes kauaa , sanoo tyytyväinen Ozoneairin käyttäjä Sandra.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Ozoneairiin +35827249960 tai asiakaspalvelu@ozoneair.com

Huono sisäilma voi saada kenet tahansa huonolle tuulelle. Kaikki lemmikin omistajatkin tietävät, kuinka hankala hajuista on päästä eroon kun rakas lemmikki ei ole pystynyt pidättämään tai ei ole osunut hiekkalaatikkoon.

  • Vaikka ulkoilutamme vanhaa saksanpaimenkoiraamme usein, tahtoo silti vahinkoja päästä sisälle välillä. Eihän se koiran vika ole, mutta pissan haju on voimakas ja siitä ei oikein millään tavallisella siivouskeinolla pääse eroon, sanoo Klara.

Eläinten virtsanhaju voi olla todellinen haaste saada pois. Mikäli hajuja jää jäljelle, haluavat ei-sisäsiistit lemmikit yleensä tehdä tarpensa taas samaan paikkaan. Klara huomasi, että Ozoneair poistaa kaikki hajut otsonin avulla, jolloin jäljelle ei jää mitään hajuja. Edes tekstiileihin.

  • Ei mitään ongelmia saada hajut pois kun käyttää tätä generaattoria, toteaa hän.

Todella tehokkaasti

Toinen ikävä haju on tupakanhaju, mikäli et itse polta. Ikävintä on, kun olet ostanut talon tai auton, jossa on poltettu sisällä.

  • Auton läpikäytyä muutaman tunnin puhdistusprosessi Ozoneairilla, tuoksui se aivan uudelta. Ei voisi uskoa, että autossa on joskus edes sytytetty tupakka. Upeaa! sanoo Björn, joka on testannut suuren suosion saavuttanutta laitetta.

Peterin ostamassa kesämökissä rannikolla oli vahva tupakan haju ja ilma oli muutenkin raskas ja tunkkainen. Tälläkin kertaa Ozoneair pelasti sujuvasti tilanteen.

  • Ei siinä vaadittu muuta, kuin laitteen käynnistäminen. En vieläkään ymmärrä, miten se voikin olla niin yksinkertaista,hän ihmettelee.

Se, joka kuulostaa ihmeeltä, on käytännössä generaattori joka käyttää samoja keinoja kuin luonto itse. Olet varmasti joskus miettinyt, kuinka raikas ukkosen jälkeinen ilma on. Se johtuu suurista määristä otsonia ilmassa. Sitä periaatetta Ozoneair käyttää.

Unohda kemikaalit

Hapen kulkeutuessa Ozoneair laitteeseen, elektroniset purkautumiset muuttavat sen otsoniksi. Otsoni, sisältäen keemisiä ominaisuuksia, reagoi hajun ja homeen kanssa- muuttaen ne hiilidioksiidiksi ja vedeksi. Sinun täytyy ainoastaan kytkeä laitteen pistoke pistorasiaan, säätää puhdistettavan tilan koko laitteesta ja painaa painiketta. Yksinkertaista. Koska Ozoneair käyttää ainoastaan luonnon omaa menetelmää puhdistuksessa, ei se vaikuta luontoon ollenkaan. Lisäksi sen kemikaaliton sisältö on kestävä, turvallinen ratkaisu kuluttajille.

  • Olemme lainanneet kemian lakeja luonnosta, sen sijaan että käyttäisimme kemikaaleja tuotteissamme. Tämä tekee laitteesta sekä käsittelystä 100 prosenttisesti tehokkaan, kertoo Johan Lundberg, Ozoneairin perustaja.

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti 17 vuoden jälkeen myydä talonsa, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta.

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin.