Lars pääsi eroon homeenhajusta vuorokaudessa “Paras ostos, minkä olen koskaan tehnyt”

Lars pääsi eroon homeenhajusta vuorokaudessa “Paras ostos, minkä olen koskaan tehnyt”

Lars pääsi eroon useita vuosia kesämökissä olleesta, ummehtuneesta hajusta vuorokaudessa. -Ehdottomasti paras ostos, minkä olen koskaan tehnyt, hän toteaa.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Ozoneairiin +35827249960 tai asiakaspalvelu@ozoneair.com

Kesämökeillä, autotalleilla ja varastoilla on tapana haista ummehtuneille kun ne seisovat tyhillään pidemmän aikaa. Lars Karlsson, 55, omistaa kesämökin Hultsfredissä ja kertoo että siellä on aina ollut kellari-kaltainen haju.

-Testasimme useita eri tapoja päästäksemme eroon ongelmasta. Jotkut toimivat lyhyen aikaa, toiset eivät ollenkaan. Haju palasi aina, Lars muistelee.

“Kytke ja odota”

Kokeiltuaan kaikki mahdolliset keinot ja laitteet, Lars päätti ostaa Ozoneairin. Laite käyttää tehokasta menetelmää, muuttaen ilman hapen otsoniksi, joka vuorostaan hyökkää haitallisten aineosien kimppuun. Käyttäjältä vaaditaan ainoastaan laitteen kytkeminen virtalähteeseen ja poistuminen tilasta käsittelyn (+2 tunnin) ajaksi. Lars antoi puhdistusohjelman hoitaa homman, ja vuorokaudessa haju oli hävinnyt.

Ozoneairin oston jälkeen hän on käyttänyt sitä monessa eri paikassa, puhdistaakseen ilmaa. Hän kertoo, että viimeksi hän käytti sitä pihalla sijaitsevassa huvimajassa, joka haisi kissanpissalle. Haju katosi sieltäkin saman tien.

-Ozoneairin vekotin on ilman muuta paras ostos, jonka olen koskaan tehnyt. Sen maksaessa niin vähä, sai minut hämmästymään. Oli halvempaa ostaa tuote, kuin vuokrata se joltain saneeraus yritykseltä. Ja käyttömahdollisuudet sekä elinikä ovat periaatteessa rajattomat, Lars kehuu.

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti 17 vuoden jälkeen myydä talonsa, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta.

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin.