Menetelmä, joista monet eivät tiedä: Pääse eroon homeesta ja hajuista

Menetelmä, joista monet eivät tiedä: Pääse eroon homeesta ja hajuista

Nyt sinun ei enää tarvitse leipoa tai sytytellä tuoksukynttilöitä peittääksesi kotisi pahan hajun vieraiden saapuessa. Testaa älykästä tapaa, joka hyökkää myös suoraan hajun lähteeseen ja neutralisoi hajut pysyvästi.

-Ozoneair ylettyy myös hajuihin, jotka ovat syvällä tekstiileissä, kertoo yrityksen yksi perustajista- Johan Lundberg.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Ozoneairiin +35827249960 tai asiakaspalvelu@ozoneair.com

Vuonna 2014 markkinoille saapui ruotsalainen Ozoneair- ilmanpuhdistaja. Ruotsalaisten kiinnostus tuotetta kohtaan oli suuri ja palaute positiivista. Tuotteen käyttäminen on sekä yksinkertaista että halpaa.

  • Sinun täytyy ainoastaan kytkeä laitteen pistoke pistorasiaan, säätää tilan koko ja painaa starttia. Loput se hoitaa itse, kertoo yksi yrityksen perustajista-Johan Lundberg.

Ullalle Ozoneair toi suunnattoman helpotuksen autotallin homeongelma- taisteluun. Sen sijaan, että hän olisi maksanut 20 000 kruunua saneerausfirmalle työstä, osti hän Ozoneair otsonaattorin 4000 kruunulla.

-Ainoa työ, jonka joudin tekemään, oli kytkeä laite pistorasiaan. Naurettavan yksinkertaista siis, kertoo Ulla.

Haluatko sinäkin päästä eroon homeesta taI pahasta hajusta? Tilaa oma Ozoneair laite täältä

Saneeraus on suuri kustannus

Home on paha roisto, joka pahimmassa tapauksessa valloittaa koko talosi. ⅓ ruotsalaisista omakotitaloista kärsii maabakteereista ja homeesta. Vuodot ja kosteusongelmat saavat aikaan oivan kasvuympäristön homeelle, joka leviää nopeasti etsien uusia kasvupaikkoja.

Vaikka kosteusongelma korjattaisiin, löytyy silti kymmeniä tuhansia homeitiöitä jäljellä, jotka piileskelevät taitavasti pienissä raoissa ja nurkissa.

  • Se käy tietysti kalliiksi. Saneerausfirmat ottavat työstään peräti 20 000 kruunua, ja silloin ongelmaa ei kuitenkaan korjata perinpohjaisesti. Esimerkiksi matot, tekstiilit ja huonekalut jäävät silloin käsittelemättä, meinaa Johan Lundberg.

Lue lisää siitä, miten Ozoneair toimii

Taloa on yleensä vaikea myydä, jos siellä on vähänkään hometta. Home ei ole vaan terveysriski, vaan se tuhoaa myös rakennusmateriaaleja. Siksi sitä halutaan ennaltaehkäistä niin tehokkaasti, kuin mahdollista.

Kerta tai pari riittää yleensä

Koska Ozoneair täyttää koko tilan otsonilla, pääsee sitä tilan jokaiseen rakoon ja nurkkaan. Ikään kuin täyttäisit huoneen vedellä, jolloin vesi valuu jokaiseen paikkaan, jonne vaan pääsee.

-Yleensä muutama käsittelykerta riittää tuhoamaan homeen ja hajut kokonaan, jo yksikin kerta voi riittää saamaan pysyviä tuloksia, sanoo Johan Lundberg

Täältä tilaat Ozoneairin itsellesi

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti 17 vuoden jälkeen myydä talonsa, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta.

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin.