Näin hän pääsi eroon remonttihomeesta

Näin hän pääsi eroon remonttihomeesta

Se haisee pahalle, on haitallista terveydellesi- ja maksaa kaiken lisäksi paljon rahaa jos se leviää. Yksi kolmesta Ruotsalaisesta talosta kärsii vakavista homeongelmista, mutta homeen poistamiseen löytyy nyt tehokas apukeino.

-Haju talossani katosi vain muutaman päivän kuluttua, sanoo Roger Johnsson, 42.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Ozoneairiin +35827249960 tai asiakaspalvelu@ozoneair.com

Roger Johansson, 42 työskentelee tutkijana Luulajan Teknillisessä Yliopistossa. Kun hän remontoi talonsa pari vuotta sitten, huomasi hän homeen.

  • Kun aloin purkamaan seinäpaneeleita, huomasin että ne olivat aivan mustia toiselta puolelta. Ne haisivat pahalle, ja tajusin heti että ne olivat homeessa. Mutta vaikka purin kaikki ja heitin homehtuneet materiaalit pois, haju silti säilyi, kertoo hän.

Yksi kolmesta omakotitalosta Ruotsissa kärsii homeongelmasta ja hajusta voi olla hankala päästä eroon, vaikka kuinka tuulettaisi ja kuuraisi tiloja vahvoilla kemikaaleilla. Yhä useammat kokeilevat Ozoneairia, ja toteavat sen poistavan homeen ja hajut alle vuorokaudessa.

“Neutralisoi bakteereja”

Johan Lundberg on yksi yrityksen perustajista. Hän kertoo, että Ozoneair käyttää luonnon omaa menetelmää puhdistaessa pahanhajuista ilmaa.

  • Olet varmasti joskus miettinyt, kuinka raikas ukkosen jälkeinen ilma on. Se johtuu suurista määristä otsonia ilmassa. Sitä periaatetta Ozoneair käyttää. Prosessi on yksinkertainen; kytket laitteen seinään, asetat tilan koon ja painat nappia. Sen jälkeen poistut huoneesta kahden minuutin sisällä. Huoneeseen saa taas mennä laitteen ilmoittaman käsittelyajan (+ 2 tuntia) jälkeen, kertoo hän.

Löytääkseen tehokkaan tavan päästä homeenhajusta eroon talossaan, Roger etsi netistä ja löysi Ozoneairin. Hän päätti kokeilla sitä ja pari päivää myöhemmin hänen talonsa oli täysin hajuton ja homeeton.

  • En ole huomannut minkäänlaisia hajuja Ozoneair käsittelyn jälkeen, vaan ne katosivat heti. Tuntui turvalliselta tietää, että pystyin suorittamaan remontin loppuun, hengittämättä sisään haitallisia hiukkasia.

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti 17 vuoden jälkeen myydä talonsa, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta.

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin.