Näin pääset eroon hajusta autossasi, veneessäsi tai huoneistossasi

Näin pääset eroon hajusta autossasi, veneessäsi tai huoneistossasi

Tunkkainen huone, tupakanhajua seinissä tai koiranpennun pissaa matossa. Nyt löytyy uniikki tuote joka auttaa pahojen hajujen eliminoinnissa- niiden lähteestä riippumatta.

  • Otsoni on yksi ehdottomasti tehokkaimmista puhdistusaineista, sanoo Ozoneairin perustaja Johan Lundberg.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Ozoneairiin +35827249960 tai asiakaspalvelu@ozoneair.com

Oletko yrittänyt tuulettaa kesämökkiäsi pitkän talven jälkeen, saneerata konttoriasi homeongelman jäljiltä tai puhdistaa asuntoasi hajuista, kun uusi koiranpentu on muuttanut sisään? Silloin olet varmasti huomannut kuinka hankalaa se voikaan olla. Hajuista ei tahdo päästä eroon sitten millään, vaikka kaikki paikat näyttäisivätkin päällepäin puhtailta.

  • Sisäilmaongelmista kärsivässä talossa ei ole ainoastaan epämukavaa asua, vaan siinä piilee myös vakava terveysriski mikäli talossa on lisäksi hometta. Bakteerit ja virukset levittävät tauteja, minkä vuoksi on tärkeää tehdä jotain ongelmalle, meinaa Lundberg.

Hän on yksi perustajista Ozoneair yritykselle, jonka tuotteet kulkevat myös yrityksen nimen alla “Ozoneair”. Ozoneair laitteet eliminoivat hajuja, tuhoavat homeen, bakteerit sekä virukset- kaikki tämä vain muutamassa tunnissa ja samalla, automaattisella ohjelmalla.

Tarvitsetko apua? Lue lisää Ozoneairista

“Lyömätön puhdistusmenetelmä”

Otsoni on todella tehokas, luonnollinen aine hajujen poistamiseen. Se hajoittaa hiilisidonnat ja tappaa homeitiöt, bakteerit ja mikro-organismit. Se toimii kaikenlaisiin saneeraustöihin jossa halutaan päästä näistä eroon. Esimerkiksi tupakan hajuisiin autoihin, roskahuoneisiin tai savuvaurioista kärsineisiin tiloihin tämä toimii erinomaisesti.

  • Otsoni ylettyy halkeamiin ja nurkkiin, missä homeitiöt sekä mikro-organismit usein piileskelevät muilta puhdistusaineilta, mikä tekee Ozoneairista tehokkaamman vaihtoehdon kuin suurin osa muista vaihtoehdoista. Se käsittelee pinnat lattiasta kattoon- mukaan lukien kaapistot, huonekalut, matot ja vaatteet, kertoo Johan Lundberg.

Tunkkainen haju ja kostea ympäristö kulkevat käsi kädessä. Tila, joka on ollut kauan suljettuna ja tuulettamatta, voi johtaa muun muassa väsymykseen ja päänsärkyyn. Jos tila haisee ummehtuneelle, on siellä silloin yleensä mikro-organismeja, viruksia ja eläviä homeitiöitä.

  • Huono sisäilma voi olla todellinen terveysriski. Tupakanhaju voi johtaa allergisiin reaktioihin ja home sisätiloissa leviää, ellei ongelmalle tehdä jotain. Nämä voidaan kuitenkin helposti neutralisoida ja tuhota Ozoneairin avulla.

Muuttaa ilman hapen otsoniksi

Otsoni tuhoaa hajut ja hajuja aiheuttavat aineosat happimolekyylien avulla. Otsoni on molekyyli, joka koostuu kolmesta eri happimolekyylistä (O3). Kaksi näistä muodostavat perus-happimolekyylin, eli sen hapen, mitä hengitämme (O2). Kolmas happimolekyyli voi irrota otsonimolekyylistä ja kiinnittyä muiden aineiden molekyyleihin- muuttaen niiden keemisiä kokoonpanoja. Tämä johtaa muun muassa hajujen neutralisoitumiseen ja homeen tuhoutumiseen.

Hapen kulkeutuessa Ozoneair laitteeseen, elektroniset purkautumiset muuttavat sen otsoniksi. Otsoni, sisältäen keemisiä ominaisuuksia, reagoi hajun ja homeen kanssa- muuttaen ne hiilidioksiidiksi ja vedeksi. Sinun täytyy ainoastaan kytkeä laitteen pistoke pistorasiaan, säätää puhdistettavan tilan koko laitteesta ja painaa painiketta. Yksinkertaista.

Koska Ozoneair käyttää ainoastaan luonnon omaa menetelmää puhdistuksessa, ei se vaikuta luontoon ollenkaan. Lisäksi sen kemikaaliton sisältö on kestävä, turvallinen ratkaisu kuluttajille.

  • Olemme lainanneet kemian lakeja luonnosta, sen sijaan että käyttäisimme kemikaaleja tuotteissamme, kertoo Johan Lundberg.

Katso tästä, mikä generaattori sopii juuri sinun tarpeisiisi

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti 17 vuoden jälkeen myydä talonsa, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta.

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin.