Ostoehdot

Yleistä

Ozoneair AB, y-tunnus 559134-6480, myy tuotteita Internetin kautta yksityishenkilöille ja yrityksille, joilla on y-tunnus. Pyrimme aina tarjoamaan parasta palvelua kaikille asiakkaillemme, ja jotta pystymme varmistamaan turvallisen ostotapahtuman, käytämme seuraavia ostoehtoja. Kun teet tilauksen meiltä, hyväksyt nämä ostoehdot. Sinun on oltava 18-vuotias tai sinulla on oltava huoltajan suostumus tilauksen yhteydessä.

Kokeile riskittä 30 päivää

Sinulla on mahdollisuus kokeilla Ozoneair jopa 30 päivää tilauspäivästä alkaen. Jos et ole tyytyväinen Ozoneairiisi, voit palauttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@ozoneair.com saadaksesi palautuskortin.

●Myymme tuotteitamme kaikille Suomessa asuville ja yli 18-vuotiaille.

●Sinulla on mahdollisuus testata Clean-laitetta 14 päivän ajan ja Purify-laitetta 30 päivän ajan tilauspäivästä.

● Hyvitystä haettaessa tuote on palautettava koeajan kuluessa.

● Tuotteen vaurioituminen tai sen tarvikkeiden puuttuminen voi tarkoittaa, että palautusta ei hyväksytä tai koko summaa ei palauteta.

● Voi mennä jopa 14 päivää ennen kuin hyvitys on käsitelty ja suoritettu. Hyvityssumma ei sisällä palautuksen kustannuksia. Vain yksi palautus per kotitalous.Voi mennä jopa 14 päivää ennen kuin hyvitys on käsitelty ja suoritettu. Hyvityssumma ei sisällä palautuksen kustannuksia. Vain yksi palautus per kotitalous.

Tilaaminen

Kun olet tehnyt tilauksen, lähetetään tilausvahvistus kassalla ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilaukset verkkosivustolta ozoneair.fi toimitetaan suomalaisiin postiosoitteisiin. Sähköposti sisältää kaikki tiedot tilauksestasi, kuten laskun osoite, toimitusosoite, tuotteet, hinnat ja mahdolliset toimituskulut. Jos tilauksessa on jokin virhe, ota meihin heti yhteyttä. Soita meille numeroon 02-724 99 60, niin autamme sinua.

Toimitusaika

Tuote lähetetään tavallisesti varastostamme 24 tunnin sisällä (arkisin) tilauksen vahvistamisesta. Seurantalinkki lähetetään sinulle sähköpostitse tai tekstiviestinä silloin kun tuotteesi lähetetään varastostamme. Käytämme Suomessa Postnordia toimituksissamme. Voit lukea lisää toimitusvaihtoehdoistamme kassalla ja nähdä kunkin tuotteen varastotilanteen tehdessäsi tilauksen.

Hinnat

Hinnat osoitteessa ozoneair.fi on ilmoitettu euroina ja kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tilauksen yhteydessä valitsemasi toimitusvaihtoehdon mukaan.

Maksu

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:
Lasku: maksuaika on 30 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.
Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Palautukset

Helpoin tapa on ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 02-7249960 saadaksesi apua riippumatta palautuksen syystä.

Peruutusoikeus

Sinulla on lakisääteinen 14 päivän peruuttamisoikeus (avoin osto) siitä hetkestä lähtien, kun olet saanut tilaamasi tuotteen. Jos haluat käyttää peruutusoikeutta, sinun on ilmoitettava asiasta meille puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ozoneair.com 14 päivän kuluessa

Sinulla on oikeus tutkia tuotetta siinä määrin kuin tarvitaan tuotteen ominaisuuksien tai toiminnan määrittämiseksi. Saatat kuitenkin joutua korvaamaan Ozoneairille tuotteen arvon alenemisen, jos tuotetta on käytetty tai käsitelty enemmän kuin on tarpeen sen ominaisuuksien tai toiminnan määrittämiseksi. Tällainen hinnanalennus voi olla korkeintaan tuotteen kokonaishinta. Yli 12 tunnin ajan käytettyjä tuotteita pidetään käytettyinä enemmän kuin on tarpeen niiden toiminnan ja ominaisuuksien määrittämiseksi, minkä vuoksi tällaisten tuotteiden palautusta ei hyväksytä.

”Peruuttamisoikeutta käytettäessä koko summa palautetaan vähentämällä mahdolliset ylimääräiset toimituskulut tai tuotteen arvonvähennys. Rahan palautus tapahtuu 14 päivän sisällä palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Takaisinmaksu suoritetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen maksu. Peruutusoikeuden tapauksessa tuotteen on oltava myytävässä kunnossa ja tuote on lähetettävä takaisin alkuperäisessä laatikossaan. Olet vastuussa tuotteen vahingoista kuljetuksen aikana palauttaessasi tuotteen.”

Tuote voidaan palauttaa osoitekorteillamme. Veloitamme 30 € osoitekortista. On tärkeää että säilytät lähetyskuitin siihen asti, kunnes saat tiedon että olemme vastaanottaneet palautuksesi.

Ilmoittaaksesi, että haluat käyttää peruutusoikeuttasi ja saadaksesi osoitekortin palautuksellesi, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse puh. 02-7249960 tai sähköpostitse.

Täältä löydät palautuslomakkeen, jonka voit täyttää ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ozoneair.com tai sisällyttää sen pakkaukseen palautettaessa tuotteen Ozoneairille.

Valitus

Sinulla on oikeus valittaa tuotteesta kolmen vuoden ajan. Virhe on ilmoitettava mahdollisimman pian tai heti, kun virhe olisi pitänyt havaita. Tuotevirheiden ilmoittaminen kahden kuukauden kuluessa otetaan aina huomioon kohtuullisena ajankuluna. Kuuden kuukauden kuluttua sinun on todistettava, että virhe esiintyi alusta alkaen tai johtui tuotantovirheestä.

Hyväksyttyyn valitukseen liittyen olemme vastuussa kaikista kustannuksista, mukaan lukien toimitus. Korjauksen on tapahduttava kohtuullisen ajan kuluessa. Korjaustoimenpide voidaan tehdä korjaamalla vika tai vaihtamalla uusi ja virheetön tuote.

Katso lisätietoja kuluttajaoikeudestasi osoitteesta www.kuluttajariita.fi. Riitatapauksissa noudatamme kuluttajalautakunnan suosituksia. Jos et ole tyytyväinen valituksesi käsittelyyn, voit kääntyä kuluttajalautakunnan puoleen.

Näihin ostoehtoihin sovelletaan Suomen lakia, ja ne täyttävät Suomen etämyyntialan säännöt ja turvalliseen e-sertifiointiin sovellettavat ehdot.

Kaikki valitukset käsitellään vain asiakaspalvelun kautta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 02-7249960, niin autamme sinua. Palautuksista valituksen sattuessa haluamme sinun lähettävän täytetyn palautuslomakkeen. Lomakkeen voi ladata täältä tai asiakaspalvelumme voi lähettää sen sinulle.

Takuuehdot

Clean-laitteella on 5 vuoden takuu ja Purify-laitteella on 2 vuoden takuu valmistusvirheitä vastaan. Takuumme ei vaikuta kuluttajaoikeuksiin, jotka sinulla on kuluttajaostolain mukaan. Takuumme takaa, että tuotteessa ei ole materiaali- ja / tai valmistusvirheitä enintään 5 ajan ostopäivästä. Materiaali- ja / tai valmistusvirheet oikaistaan korjaamalla ne tai vaihtamalla viallisen laitteen uuteen tuotteeseen. Vuosina 4 ja 5 takuuaikana emme veloita materiaaleista / komponenteista kustannuksia, ainoastaan kohtuulliset työvoimakustannukset vian korjaamiseksi.

Tämä takuu koskee alkuperäistä omistajaa, jolla on ostotodistus. Takuuta ei voida siirtää, ja takuuaikaa aletaan soveltaa ensimmäisen vuoden ostopäivästä.

Noutamattomat paketit

Jos et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta toimitus-, palautus- ja varastokustannuksemme. Tämän hinta on tällä hetkellä 40 €. Noutamattomia paketteja ei lasketa ostoksesi peruutukseksi. Suomen lain mukaan sinun on aina ilmoitettava meille tilauksen peruuttamis-, valitus-, vaihto- tai palautusoikeudesta.

Kiista

Riitatapauksissa noudatamme Kuluttajariitalautakunnan suosituksia.

Täältä voit lukea lisää Kuluttajariitalautakunnasta. Katso myös EU:n komission verkkosivusto vaihtoehtoisista riidanratkaisukeinoista kuluttajien verkko-ostoksille,, http: //ec.europe.eu/odr

Tuotetiedot

Pidätämme oikeuden kaikista virheistä tällä sivustolla sekä tuotteiden lopullisessa myynnissä. Emme takaa, että kuvat kuvastavat tuotteiden tarkkaa ulkonäköä, koska pieniä eroja saattaa esiintyä.

Tuotetiedot

Pidätämme oikeuden kaikista virheistä tällä sivustolla sekä tuotteiden lopullisessa myynnissä. Emme takaa että kuvat kuvastavat tuotteiden tarkkaa ulkonäköä, koska pieniä eroja saattaa esiintyä.

TARVITSETKO APUA TUOTTEEN VALINTAAN?

Menu