Ostoehdot

Yleistä

Ozoneair AB organisaationsnumerolla 559134-6480 myy tuotteita Internetin kautta yksityishenkilöille ja yrityksille joilla on organisaationumero. Pyrimme aina tarjoamaan parasta palvelua kaikille asiakkaillemme ja saadaksemme sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ostoksilla, seuraavat ostoehdot ovat voimassa. Kun teet tilauksen kanssamme, hyväksyt nämä ostoehdot. Sinun on oltava 18-vuotias tai sinulla on oltava huoltajan suostumus tilauksen yhteydessä.

Kokeile riskittä 30 päivää

Sinulla on mahdollisuus kokeilla Ozoneair Purifyta jopa 30 päivää tilauspäivästä alkaen. Jos et ole tyytyväinen Ozoneairiisi, voit palauttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@ozoneair.com saadaksesi palautus/osoitekortin. Ilmainen palautus.

● Tämä tarjous on avoin kaikille Suomessa asuville ja yli 18-vuotiaille.

● Sinulla on mahdollisuus testata Clean-tuotetta 14 päivän ajan ja Purifyta 30 päivän ajan tilauspäivästä.

● Hyvitystä haettaessa tuote on palautettava koeajan kuluessa.

● Tuotteen vaurioituminen tai puuttuvat tarvikkeet voivat tarkoittaa, että hakemusta ei hyväksytä tai koko summaa ei palauteta.

● Voi kestää jopa 14 päivää ennen kuin hyvitys on käsitelty ja suoritettu. Hyvityssumma ei sisällä palautuslähetysetiketin kustannuksia. Vain yksi  palautus per kotitalous.

Tilaaminen

Kun olet tehnyt tilauksen, tilausvahvistus lähetetään kassalla ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilaukset verkkosivustolta ozoneair.fi toimitetaan suomalaisille postiosoitteille. Sähköposti sisältää kaikki tiedot tilauksestasi, kuten laskun osoite, toimitusosoite, tuotteet, hinnat ja mahdolliset toimituskulut. Jos tilauksessa on jotain vikaa, ota heti yhteyttä. Soita meille numeroon 02-724 99 60, niin autamme sinua.

Toimitusaika

Tavallisesti tuote lähetetään varastostamme 24 tunnin sisällä (arkisin) tilauksen vahvistamisesta. Seurantalinkki lähetetään sinulle sähköpostitse tai tekstiviestinä kun tuotteesi lähetetään varastostamme. Suomessa käytämme Postnordia toimituksissamme. Voit lukea lisää toimitusvaihtoehdoistamme kassalla ja nähdä kunkin tuotteen varastotilan, kun teet tilauksen.

Hinnat

Hinnat osoitteessa ozoneair.fi on ilmoitettu euroina, kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tilauksen yhteydessä valitsemasi toimitusvaihtoehdon mukaan.

Maksu

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:
Lasku: maksuaika on 30 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.
Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Palautukset

Helpoin tapa on ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 02-7249960 saadaksesi apua palautuksen syystä riippumatta.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on lakisääteinen 14 päivän peruuttamisoikeus (avoin osto) siitä hetkestä lähtien, kun olet saanut tilaamasi tuotteen. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeutta, sinun on ilmoitettava asiasta meille puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ozoneair.com 14 päivän kuluessa

Sinulla on oikeus tutkia tuotetta siinä määrin kuin tarvitaan tuotteen ominaisuuksien tai toiminnan määrittämiseksi. Saatat kuitenkin joutua korvaamaan Ozoneairille tuotteen arvon alenemisen, jos tuotetta on käytetty tai käsitelty enemmän kuin on tarpeen sen ominaisuuksien tai toiminnan määrittämiseksi. Tällainen hintavähennys voi olla korkeintaan tuotteen kokonaishinta. Yli 12 tunnin ajan käytettyjä tuotteita pidetään käytettyinä enemmän kuin on tarpeen niiden toiminnan ja ominaisuuksien määrittämiseksi, minkä vuoksi tällaisten tuotteiden palautusta ei hyväksytä.

”Peruuttamisoikeutta käytettäessä koko summa palautetaan vähentämällä mahdolliset ylimääräiset toimituskulut tai tuotteen arvonvähennys. Rahan palautus sujuu 14 päivän sisällä palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Takaisinmaksu suoritetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen maksu. Peruutusoikeuden tapauksessa tuotteen on oltava myytävässä kunnossa ja tuote on lähetettävä takaisin alkuperäisessä laatikossa. Olet vastuussa tuotteen vahingoista kuljetuksen aikana palauttaessaan tuotteen.”

Tuote voidaan palauttaa meidän osoitekorteilla. Veloitamme 30 € osoitekortista. On tärkeää että säilytät lähetys kuitin kunnes saat tiedon että olemme vastaanottaneet palautuksen.

Ilmoittaaksesi että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi ja saadaaksesi osoitekortin, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse puh. 02-7249960 tai sähköpostitse.

Täältä löydät palautuslomakkeen, jonka voit täyttää ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen kasiakaspalvelu@ozoneair.com tai sisällyttää pakkaukseen palautettaessa Ozoneairille.

Valitus

Sinulla on oikeus valittaa tuotteesta kolmen vuoden ajan. Virhe on ilmoitettava mahdollisimman pian tai heti, kun virhe olisi pitänyt havaita. Tuotevirheiden ilmoittaminen kahden kuukauden kuluessa otetaan aina huomioon kohtuullisena ajankuluna. Kuuden kuukauden kuluttua sinun on todistettava, että virhe esiintyi alusta alkaen tai johtui tuotantovirheestä.

Hyväksyttyyn valitukseen liittyen olemme vastuussa kaikista kustannuksista, mukaan lukien toimitus. Korjauksen on tapahduttava kohtuullisen ajan kuluessa. Korjaustoimenpide voidaan tehdä korjaamalla vika tai vaihtamalla uusi ja virheetön tuote.

Katso lisätietoja kuluttajaoikeudestasi osoitteesta www.kuluttajariita.fi. Riitatapauksissa noudatamme heidän suosituksiaan. Jos et ole tyytyväinen valituksemme käsittelyyn, voit kääntyä sen puoleen.

Näihin ostoehtoihin sovelletaan Suomen lakia, ja ne täyttävät Suomen etämyyntialan säännöt ja turvalliseen e-sertifiointiin sovellettavat ehdot.

Kaikki valitukset käsitellään vain asiakaspalvelun kautta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 02-7249960, niin autamme sinua. Palautuksista valituksen sattuessa haluamme sinun lähettävän täytetyn palautuslomakkeen. Lomakkeen voi ladata täältä tai asiakaspalvelumme voi lähettää sen sinulle.

Takuuehdot

Clean tuotteille toimitetaan 5 vuoden takuu ja Purify tuotteella on 2 vuoden takuu valmistusvirheitä vastaan.  Takuumme ei vaikuta kuluttajaoikeuksiin, jotka sinulla on kuluttajaostolain mukaan. Takauksemme takaa, että tuotteessa ei ole materiaali- ja / tai valmistusvirheitä enintään 5 ajan ostopäivästä. Materiaali- ja / tai valmistusvirheet oikaistaan korjaamalla tai vaihtamalla uuteen tuotteeseen. Vuosina 4 ja 5 takuuaikana emme veloita materiaaleista / komponenteista kustannuksia, vaan vain kohtuulliset työvoimakustannukset vian korjaamiseksi.

Tämä takuu koskee alkuperäistä omistajaa, jolla on ostotodistus. Takuuta ei voida siirtää, ja takuuaikaa aletaan soveltaa ensimmäisen vuoden ostopäivästä.

Noutamattomat paketit

Jos et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta toimitus-, palautus- ja varastokustannuksemme. Tämän hinta on tällä hetkellä 40 €. Noutamattomia paketteja ei lasketa ostoksesi peruutukseksi. Suomen lain mukaan sinun on aina ilmoitettava meille tilauksen peruuttamis-, valitus-, vaihto- tai palautusoikeudesta.

Kiista

Riitatapauksissa noudatamme Kuluttajariitalautakunnan suosituksia.

Täältä voit lukea lisää Kuluttajariitalautakunnasta. Katso myös EU:n komission verkkosivusto vaihtoehtoisista riidanratkaisukeinoista kuluttajien verkko-ostoksille, http: //ec.europe.eu/odr

Tuotetiedot Pidätämme oikeuden kaikista tulostusvirheistä tällä sivustolla sekä tuotteiden lopullisessa myynnissä. Emme takaa, että kuvat kuvastavat tuotteiden tarkkaa ulkonäköä, koska pieniä eroja saattaa esiintyä.

Tuotetiedot

Pidätämme oikeuden kaikista tulostusvirheistä tällä sivustolla sekä tuotteiden loppuun myynnistä. Emme takaa että kuvat kuvastavat tuotteiden tarkkaa ulkonäköä koska pieniä eroja saattaa esiintyä

TARVITSETKO APUA TUOTTEEN VALINTAAN?

Menu