Mitä tilaa haluat puhdistaa?

Homeen hajun poisto mielessä? Haluatko päästä eroon tunkkaisesta hajusta? Onko käytettyjen autojen tai asuntovaunujen haju epämiellyttävä? Seisovassa ilmassa ja suljetuissa tiloissa, jotka altistuvat kosteudelle, home alkaa nopeasti haista. 
Hajuhiukkaset leviävät ja asettuvat kaikkeen seinistä sisätiloihin, ja niistä on vaikea päästä eroon ilmanvaihdosta ja puhdistuksesta huolimatta.
Hajuista tai huoneesta riippumatta voit tuhota hajut tehokkaasti Ozoneairin avulla.

YLEISET PUHDISTETTAVAT ALUEET

Vanhan talon haju pois

Koti

Pääse eroon pahoista hajuista talossasi tai huoneistossasi Ozoneairin avulla. Prosessi on tehokas ja haju häviää seiniltä.

Kellari

Pahasta hajusta on vaikea päästä eroon kosteassa ja kylmässä kellarissa. Puhdista tila Ozoneairilla ja poista haju tehokkaasti.

Ullakon haju pois

Ullakko

Siivoa ullakko ja pääset eroon kaikista huonoista hajuista, jotka tarttuvat sisustukseen ja puulattiaan. Ozoneair puhdistaa tehokkaasti ja haju häviää.

Mökin haju pois

Loma-asunto

Kun mökki on ollut suljettuna talven ajan se voi haista tunkkaiselta ja ummehtuneelta. Puhdista ilma Ozoneairilla ja pääse eroon mökin hajusta.

Ryömintätilan haju pois

Ryömintätila

Kun paha haju leviää lattian läpi ryömintätilasta, suorita otsonointi Ozoneairilla, joka poistaa tehokkaasti pahan hajun.

Auton otsonointi

Auto

Haiseeko autosi tupakansavulta? Hajusta riippumatta Ozoneair on yksi tehokkaimmista puhdistusmenetelmistä, joka saa autosi tuoksumaan taas raikkaalta.

Veneen otsonointi

Vene

Veneiden kosteus ja mahdollinen home muodostavat pahan hajun, josta on vaikea päästä eroon. Puhdista veneesi tehokkaasti ja pääse eroon hajuista Ozoneairilla.

Asuntovaunu

Pääset eroon pahasta hajusta, joka on asettunut sisustukseen. Kostea, loukkuun jäänyt haju puhdistetaan tehokkaasti Ozoneairilla.

Myyty yli 30000

14 päivän avoin osto

5 vuoden takuu

MIKÄ OTSONAATTORI SOPII TARPEISIISI?

Ozoneair otsonointilaite GO

Ozoneair GO

399 €

Sopii:

Autoille, veneille, asuntovaunuille ja pienemmille huoneille

Kapasiteetti

Kapasiteetti

30 m²

Käsittelyaika

Käsittelyaika

4 tuntia

Täysin automaattinen

Täysin automaattinen

Värähtelevin väliajoin

Värähtelevin väliajoin

Elinikä

4000 käyttötuntia

Uudelleentäytettävä

Uudelleentäytettävä

Ozoneair otsonointilaite PLUS
Menekkituote

Ozoneair PLUS

599 €

Sopii:

Keskikokoisille huoneille, pienemmille taloille ja huoneistoille

Kapasiteetti

Kapasiteetti

60 m²

Käsittelyaika

Käsittelyaika

2 tuntia

Täysin automaattinen

Täysin automaattinen

Värähtelevin väliajoin

Värähtelevin väliajoin

Elinikä

4000 käyttötuntia

Uudelleentäytettävä

Uudelleentäytettävä

Ozoneair otsonointilaite pro

Ozoneair PRO

799 €

Sopii:

Koko taloille / huoneistoille ja kaupalliseen käyttöön

Kapasiteetti

Kapasiteetti

120 m²

Käsittelyaika

Käsittelyaika

2 tuntia

Täysin automaattinen

Täysin automaattinen

Värähtelevin väliajoin

Värähtelevin väliajoin

Elinikä

4000 käyttötuntia

Uudelleentäytettävä

Uudelleentäytettävä

Siivoa kaikki tilat testatulla tavalla

Kun ukkonen on jyrissyt ja salama välähtänyt kunnolla, tulet ulos, hengität syvään ja ilma tuntuu kirkkaalta sekä raikkaalta. Harvat asiat tuntuvat yhtä raikkailta kuin tuoksu kesäsateen jälkeen – kuin homeen hajun poisto.

Tämä on luonnon oma tapa puhdistaa ilma haitallisista aineista ja hajuja aiheuttavista hiukkasista, koska otsonia muodostuu ukkosmyrskyjen aikana. Ozoneair otsonointi jäljittelee tätä puhdistaakseen tilat pahasta hajusta.

Ei ole väliä mitä hajuja autossasi, veneessäsi, huoneistossasi tai kenties kesämökilläsi on vaikuttanut. Haju neutraloidaan tehokkaasti Ozoneairin otsonaattorilla.

Siivoa pahanhajuiset huoneet, ajoneuvot ja talon ryömintätilat. Täysin ilman vaikeita ohjeita, sillä Ozoneair toimii autopilotilla. Noudattamalla tuotekäsikirjan ohjeita voit päästä eroon hajuista tehokkaalla ja turvallisella tavalla riippumatta siitä, mistä hajusta olet kärsinyt.

Tilaa Ozoneair tänään!

Käsittely joka toimii kaikille hajuille

Kysymyksiä ja vastauksia Ozoneairista

Ozoneair puhdistaa tunkkaisen hajun tilasta seuraavalla tavalla: Otsonointilaite täyttää tilan kokonaisuudessaan otsonilla, jonka jälkeen laite saavuttaa kaikki tunkkaisen hajun lähteet. Otsoni neutraloi hajua aiheuttavat aineet nopean reaktion aikana tehden niistä samalla täysin hajuttomia. Hajun lähteen kanssa reagoimaton otsoni palautuu normaaliksi hapeksi kahden tunnin kuluessa.

Jos haluat suorittaa auton otsonoinnin Ozoneairin avulla, suosittelemme ensin poistamaan muovimatot ja keräämään kaikki irtonaiset esineet pois autosta. Voit myös pestä käytössä olleet matot erikseen. Imuroi ja/tai puhdista vanha sora ja pöly pois autosta, jonka jälkeen aseta Ozoneair otsonointilaite joko auton lattialle tai takaosan tavaratilaan. Vain noin 15 minuutin otsonikäsittely riittää useimmissa tapauksissa käytettyjen autojen käsittelyyn. Pyri hyödyntämään auton otsonoinnissa ulkoista jatkojohtoa ja katkaise virta 15 minuutin kuluttua.

Mikäli autossa on todella pinttynyt haju, saatat joutua joissain tapauksissa toistamaan toimenpiteen. Lyhennä tällöin käsittelyaikaa aiempaa lyhyemmäksi.

Ozoneairin avulla voit puhdistaa mm. kodin ja mökin kaikki sisä- ja ulkotilat (kuten varastot ja autotallin), kellarin, ullakon, talon alla sijaitsevan ryömintätilan, auton, veneen sekä asuntoauton ja asuntovaunun.