Clean

Monia käyttömahdollisuuksia

Puhdistaa kaiken parkettilattioista autokatoksiin

Asunnot, autot, veneet…

Ozoneair Clean puhdistaa kaikki tilat – jopa auton, veneen tai asuntovaunun. Ne poistavat hajut, homeet, virukset ja bakteerit yhdellä napin painalluksella. Asennusta ei tarvita.

Bins

Asunto

Pääset eroon pahoista hajuista talossasi tai asunnossasi Ozoneairin avulla. Prosessi on tehokas, ja haju häviää seinistä, huonekaluista ja tekstiileistä.

Cafe

Mökki/loma-asunto

Kun mökki on ollut koko talven lukittuna, se voi haista tunkkaiselta ja ummehtuneelta. Puhdista ilma ja pääse eroon mökin hajusta Ozoneairin avulla.

Gym

Kellari/autotalli

Kosteassa ja kylmässä kellarissa olevista pahoista hajuista on vaikea päästä eroon. Puhdista tila Ozoneairilla ja hankkiudu eroon hajusta tehokkaasti.

Living room

Ryömintätila

Kun paha haju kulkeutuu lattian läpi ryömintätilasta, otsonipuhdistin Ozoneair poistaa pahan hajun tehokkaasti.

Locker room

Vene

Kosteus ja home aiheuttavat veneissä pahoja hajuja, joista on vaikea päästä eroon. Puhdista veneesi tehokkaasti ja hankkiudu eroon hajusta Ozoneairin avulla.

Locker room

Matkailuauto/asuntovaunu

Hankkiudu eroon sisätiloihin ja verhoiluun tarttuneesta pahasta hajusta. Ozoneair puhdistaa tehokkaasti kostean ja pinttyneen hajun.

Bort med dålig lukt i ditt hus eller lägenhet med Ozoneair. Processen är effektiv och lukten försvinner från väggar, möbler och textilier.

När dålig lukt tar sig upp genom golv från kryp-/torpargrund gör en  ozonrengöring med Ozoneair som effektivt tar bort den dåliga lukten.

Efter att ha stått igenbommat hela vintern kan stugan lukta instängt och unket. Rena luften och bli kvitt stuglukten med Ozoneair.

Fukt och mögel i båtar skapar dålig lukt som är svår att bli av med. Rena din båt effektivt och bli kvitt lukten med Ozoneair.

Dålig lukt i en fuktig och kall källare är svår att bli av med. Sanera utrymmet med Ozoneair och få bort odören effektivt. 

Få bort den dåliga lukten som satt sig i inredning och klädsel. Den fuktiga, instängda lukten renas effektivt med Ozoneair.

SUURISTA PIENIIN TILOIHIN

Ozoneair Clean on saatavana kolmessa eri koossa, ja sillä voidaan steriloida täydellisesti jopa 120 neliömetrin tilat. Tämä tarkoittaa, että voit puhdistaa käytännössä mitä tahansa tiloja, yksittäisistä huoneista koko taloon. Tai mikset puhdistaisi vaikka autosi, veneesi tai asuntovaunusi?

YHDISTÄ JA KÄYTÄ

Ozoneair Clean on helppokäyttöinen. Riittää, kun kytket sen tavalliseen pistorasiaan ja asetat tilan koon nupista. Näyttöön ilmestyy sopiva käsittelyaika. Sitten aloitetaan.

PUHDISTAA SYVÄLTÄ

Ozoneair Clean ei vain poista pahoja hajuja. Se poistaa myös yleisimmät sisäilman epäpuhtaudet, kuten homeen, allergeenit, bakteerit ja virukset. Saat kliinisesti puhtaan ja erityisen hygieenisen ympäristön. Puhdasta syvältä saakka. 

Kysymyksiä ja vastauksia

Ennen kuin käytät Ozoneairia, sinun on tehtävä joitakin esivalmisteluja:

  •  Avaa kaapit, vaatekaapit, laatikot ja ovet, jotta otsoni pääsee kunnolla kaikille pinnoille ja tiloihin.
  •  Ripusta vaatteet ja tekstiilit vaatetelineeseen keskelle huonetta, jotta otsoni raikastaa ne optimaalisesti.
  •  Peitä poistoilmaventtiilit käsiteltävässä tilassa niin, että tila on ilmatiivis.
  •  Poista eläimet ja kasvit huoneesta.

Tärkeintä Ozoneairia käytettäessä on antaa otsonin vaikuttaa mahdollisimman pienessä tilassa. Älä avaa ovia tai ikkunoita äläkä mene tilaan käsittelyn aikana. Ihmisten tai eläinten ei pitäisi mennä tilaan, sillä otsonin hengittäminen on terveydelle vaarallista. Huomioi myös otsonille ominainen terävä haju, jos olet läheisessä huoneessa. Tämä voi tarkoittaa, että otsonia vuotaa jostain syystä suljetusta tilasta.

Ozoneair on erittäin helppokäyttöinen. Se tarvitsee vain kytkeä tavalliseen pistorasiaan ja asettaa tilan koko nupista. Sopiva käyttöaika ilmoitetaan näytössä.

Ozoneair on sekä testattu että turvallinen tuote, joka on myös kolmannen osapuolen tarkastama. Ozoneairia on myyty yli 40 000 kappaletta koko Skandinaviassa, ja sillä on puhdistettu yli 800 000 tilaa.

Tavallisessa ilmanpuhdistimessa käytetään usein suodattimia sen läpi kulkevan ilman puhdistamiseen. Sen sijaan Ozoneair täyttää käsiteltävän tilan otsonilla, joka ei ainoastaan puhdista ilmaa vaan myös hyökkää epäpuhtauksien lähteeseen. Näin ollen Ozoneairia tarvitsee käyttää vain satunnaisesti muutaman tunnin ajan, kun taas perinteistä ilmanpuhdistinta on käytettävä jatkuvasti.

OSTA JA KOKEILE -TAKUU

Eikö Ozoneair vastaa odotuksiasi? Palauta tuote 14 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin

Osta Ozoneair jo tänään!

Menu