Purify

Ota käyttöön ja paina käynnistystä

Ozoneair Purify toimii lähes äänettömästi

Uuden ajan ilmanpuhdistimet

Muut ilmanpuhdistimet keräävät epäpuhtaudet suodattimiin. Ozoneair Purifyssa ne altistetaan sen sijaan ultraviolettivalolle, joka hajottaa ilmassa olevat haitalliset aineet ja muodostaa Oxyplasma®:n. Näin se toimii:

UV-valo hajottaa haitalliset aineet ja muodostaa Oxyplasma®:n.

Oxyplasma® tappaa bakteerit, homeitiöt ja virukset, vähentää kemiallisia kaasuja ja neutraloi hajuja.

Oxyplasma® leviää koko tilaan ja jatkaa epäpuhtauksien hajottamista ilmassa ja pinnoilla.

Keksintö Pohjois-Ruotsista

Ozoneair keksittiin ja kehitettiin Luulajassa tiiviissä yhteistyössä Luulajan teknillisen yliopiston ja EU:n innovaatiorahaston kanssa. Kesti yli kymmenen vuotta kehittää teknologia, joka tekee Ozoneairista ainutlaatuisen puhdistustuotteiden joukossa.

LÄPIMURTOTEKNOLOGIA

Oxyplasma® on johtavien tutkijoiden kehittämä. Teknologia käyttää niin sanottuja vapaita radikaaleja – atomeja – hajottamaan virusten, bakteerien, homeiden, allergeenien ja kemikaalien kaltaisia epäpuhtauksia mikroskooppisella tasolla.

ENEMMÄN KUIN ILMANPUHDISTIN

Oxyplasma® puhdistaa muutakin kuin vain ilmaa. Se myös puhdistaa kaikki pinnat ja torjuu aktiivisesti epäpuhtauksia ennen kuin ne alkavat levitä pysyvästi elinympäristöön. Tehokkaampi tapa verrattuna perinteisiin ilmanpuhdistimiin, joissa seisovan ilman on kuljettava suodattimen läpi puhdistuakseen.

MIKÄÄN HIUKKANEN EI OLE LIIAN PIENI

Oxyplasma® tuhoaa epäpuhtaudet mikroskooppisen pienessä mittakaavassa – mukaan lukien kemikaalit, jotka ovat 1 000 kertaa pienempiä kuin alan suodattimien standardi edellyttää. Ozoneair suorittaa laajoja testejä sertifioiduissa kolmannen osapuolen laboratorioissa varmistaakseen aina tuotteiden luotettavuuden.

Tieteellisesti vahvistettu

Sinun ei tarvitse luottaa pelkästään meidän sanoihimme. Ozoneair on testattu sertifioiduissa kolmannen osapuolen laboratorioissa yleisimpiä sisäilmassa esiintyviä epäpuhtauksia vastaan.

VIRUS

0 %

BAKTEERIT

0 %

ALLERGEENIT

0 %

HOME

0 %

Osta Ozoneair jo tänään!

Menu