Purify

Puhdistaa ilmaa ja pintoja

Ozoneair Purify poistaa tavanomaisiin ilmanpuhdistimiin verrattuna suurimman määrän epäpuhtauksia.

Poistaa 99,97 % epäpuhtauksista

Virukset, homeet ja allergeenit, muovien ja maalien kemikaalit sekä ilman epäpuhtaudet tunkeutuvat kotiisi. Sisäilma voi sisältää monia terveydelle haitallisia aineita, jotka aiheuttavat terveysriskejä sinulle ja perheellesi.

Bins

Home

Home on terveydelle haitallisia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä ja se voi aiheuttaa allergioita. Purify hajottaa homeen ja itiöt, mikä mahdollistaa homevaurioituneiden tilojen käytön.

Cafe

Paha haju

Pahat hajut heikentävät tilojen viihtyisyyttä ja voivat joissakin tapauksissa vaikuttaa terveyteen. Purify vähentää voimakkaimpia hajuja ja estää uusien hajujen syntymisen.

Gym

Pöly ja hiukkaset

Pöly ja hiukkaset ärsyttävät hengitysteitä. Purify sitoo ilmassa olevia hiukkasia niin, että ne putoavat maahan, josta ne voidaan puhdistaa.

Living room

Bakteerit

Bakteerit ja virukset aiheuttavat sairauksia, ja niitä on kaikkialla ympärillämme. Purify tehoaa todistetusti ilmassa ja pinnoilla oleviin bakteereihin ja viruksiin.

Locker room

Siitepöly

Siitepölyn ja lemmikkieläinten allergeenit aiheuttavat allergioita. Purify hajottaa nämä allergeenit ja helpottaa allergiaoireita.

Locker room

Kemikaalit (VOC)

Kemikaaleja vapautuu kaikesta ympärilläsi - huonekaluista, muovista, puhdistusaineista, matoista ja maaleista. Purify vähentää kemikaalien määrää ilmassa.

Mögelsporer

Mögel är på kort och lång sikt skadlig för hälsan och ger upphov till allergier. Purify bryter ner mögel och mögelsporer vilket gör det möjligt att nyttja mögelskadade utrymmen

Dålig lukt

Dålig lukt minskar trivseln i ett utrymmen och kan i viss fall påverka hälsan. Purify reducerar de svåraste lukterna och förhindrar uppkomst av ny lukt

Damm och partiklar

Damm och partiklar irriterar luftvägarna . Purify klumpar ihop partiklar i luften så att de faller till marken där den kan städas bort.

Bakterier

Bakterier och virus orsakar sjukdomar oh finns överallt omrking oss. Purify har bevisad effekt mot bakterier och virus i luften och på ytor.

 

Pollen

Allergiämnen från pollen och husdjur orsakar allergier. Purify bryter ner dessa allergiämnen och avhjälper dig som allergiker.

 

Kemikalier(VOC)

Kemikalier frigörs från allt runt omkring dig – möbler, plast, rengöringsmedel, mattor, målarfärg.Purify reducerar mängden kemikalier i luften.

 

TERVEYDEN HEIKKENEMISEN SYYT

Huono sisäilman laatu, joka johtuu haitallisista hiukkasista, bakteereista ja viruksista, johtaa ikävä kyllä heikentyneeseen terveyteen. Oireet voivat olla yskästä ja päänsärystä hermoston ja hengitysteiden ongelmiin. Tämä on aivan liian yleistä. Ruotsissa kahdeksassa kymmenestä asunnosta on liian heikko ilmanvaihto. Ozoneair Purifyn avulla voidaan kuitenkin parantaa koti- ja työpaikan ilmanlaatua.

LÄHES 100 % TEHOKAS

Puolueettomat laboratoriotestimme osoittavat, että Oxyplasma®-teknologiaan perustuva Ozoneair Purify poisti 99,97 % kaikista epäpuhtauksista kahden tunnin käytön jälkeen. Samaa tekniikkaa, joka tekee Ozoneair Purifysta niin tehokkaan, käytetään jo sairaaloissa bakteerien, virusten ja muiden ilmassa olevien epäpuhtauksien poistamiseen ja pintojen desinfiointiin.

JATKUVA ILMANPUHDISTUS

Ozoneair Purify -järjestelmää voidaan käyttää ympäri vuorokauden. Se on lähes äänetön, ja voit oleskella huoneissa ilmanpuhdistimen ollessa päällä. Tämä takaa jatkuvan suojan ilman ja pinnan epäpuhtauksia vastaan, mikä on erityisen tärkeää allergikoille ja yliherkille henkilöille.

  

OSTA JA KOKEILE -TAKUU

Eikö Ozoneair vastaa odotuksiasi? Palauta tuote 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin.

Osta Ozoneair jo tänään!

Menu