För företag

Purify

Suunniteltu nykypäivän vaatimuksiin, jotka koskevat puhdasta ilmaa ja viruksista vapaita tiloja.

Ei aikaa vieviä asennuksia, liikkuva ja joustava

Työskentele samalla kun Purify on käytössä

Ozoneair Purifylla on monia etuja yrityskäyttäjille. Se poistaa 99,97 % epäpuhtauksista. Lisäksi työntekijäsi voivat työskennellä tiloissa Ozoneair Purifyn ollessa käynnissä. Ja se myös on helppo ottaa käyttöön – asennusta ei tarvita.

alexandru-acea--WBYxmW4yuw-unsplash

Toimisto/kotitoimisto

Purify tuhoaa monenlaisia epäpuhtauksia, kuten viruksia, bakteereja, hometta, allergeeneja ja kemikaaleja. Lievittää allergikkojen ja astmaatikkojen oireita, jotta he voivat hengittää helpommin.

 

mche-lee-PC91Jm1DlWA-unsplash

Koulut/esikoulut

Harvassa paikassa on niin paljon ihmisiä niin pienellä alueella kuin päiväkodeissa ja kouluissa. Tämän seurauksena ne muuttuvat usein virusten ja bakteerien pesimäpaikoiksi. Purify mahdollistaa puhtaan ja terveellisen ilman.

georg-arthur-pflueger-TeWwYARfcM4-unsplash

Kotihoito/vanhainkodit

Iäkkäät ihmiset ovat erityisen alttiita infektioille. Purify tarjoaa hyvän sisäympäristön puhdistamalla ilman ja pinnat viruksista ja bakteereista sekä vähentämällä hajuja.

 

Behandlingsrum 2

Terveydenhuollon laitokset

Lääkärin vastaanotot, odotushuoneet ja hoitohuoneet ovat bakteerien ja virusten kasvualustoja. Tartuntariski on täällä suuri. Hankkiudu eroon pahoista hajuista, viruksista ja bakteereista ilmassa ja pinnoilla helposti Purifyn avulla.

nathan-van-egmond-0IwypLLbHiA-unsplash

Hotellit/kokoustilat

Huoneiden korkea käyttöaste sekä oleskelutila, joka on ruuhka-aikana aina täynnä, tarjoavat viruksille ja bakteereille sopivat olosuhteet. Vieraasi tulevat kiittämään sinua puhtaasta ilmasta ja puhtaista pinnoista!

 

LHF omklädning

Pukuhuoneet/urheilutilat

Tuskin missään muussa paikassa on niin paljon ihmisiä pienessä tilassa kuin pukuhuoneessa. Siksi niistä tulee usein virusten ja bakteerien elinympäristöjä. Näin ei tarvitse olla! Purify mahdollistaa puhtaan ja hyvän ilmanlaadun, olipa tila kuinka vilkas tahansa.

OSTA JA KOKEILE -TAKUU

Eikö Ozoneair vastaa odotuksiasi? Palauta tuote 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin.

HELPPO ASENNUS

Aika on rahaa. Ozoneair Purify on helppo asentaa ja käyttää. Periaatteessa kytket vain johdon pistorasiaan ja voit aloittaa. Ozoneair Purify vähentää hajuja – myös kemikaaleja ja savua.

TEHOKAS KAIKILLA PINNOILLA

Ozoneair Purify puhdistaa myös pinnat, ei vain ilmaa. Se poistaa virukset ja bakteerit pöydiltä, näppäimistöiltä, tietokoneen hiiriltä, kahvinkeittimiltä, ovenkahvoilta ja muilta sellaisilta paikoilta, jotka ovat mahdollisia tartuntalähteitä toimistoympäristössä.

TUHANSIA TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

Tässä muutamia yrityksiä, jotka ovat tyytyväisiä tuotteidemme käyttäjiä

Menu