Tässä on tuote, jota voit käyttää ilman ammattilaisten apua

Tässä on tuote, jota voit käyttää ilman ammattilaisten apua

Home ja paha haju tekevät asuinympäristöstä epämukavan, mutta voivat myös olla vaarallisia terveydelle. Päästäkseen eroon ongelmista, talonomistajat ovat aikaisemmin joutuneet palkkaamaan kalliita saneeraus yrityksien ammattilaisia. Nyt pääset talonomistajana paljon halvemmalla, tehokkaammin sekä nopeammin eroon ongelmista- Ozoneairilla.

Tarvitsetko pikaista apua hajuongelmiin? Tilaa Ozoneair laite omaksesi täältä

Monet talonomistajat kamppailevat homeen ja pahan hajun kanssa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että yli 30 prosenttia ruotsalaisista omakotitaloista ryömintätilalla kärsivät maabakteereista ja homeesta.

Kun havaitset homeen tai huonon sisäilman, on tärkeää että asialle tehdään jotain mahdollisimman pian. Nämä ongelmat voivat nimittäin johtaa muun muassa astmaan, ilmatietulehduksiin ja allergioihin. Samankaltaisia oireita voivat aiheuttaa ilmassa olevat mikro-organismit ja bakteerit.

-Mitä kauemmin oleskelet homeisessa talossa, sitä pahemmaksi ongelmat voivat muuttua. Kyse ei ole ainoastaan fyysisistä vaivoista, vaan voit esimerkiksi kärsiä alakuloisuudesta psyykkisesti, kertoo Johan Lundberg, yksi Ozoneair yrityksen perustajista.

Päästäkseen eroon ongelmista, talonomistajat ovat aikaisemmin joutuneet palkkaamaan kalliita saneeraus yrityksien ammattilaisia. Tämä on tullut kalliiksi monelle koska hintalappu nousee yleensä useisiin, kymmeniin tuhansiin kruunuihin. Perinteiset menetelmät poistaa hometta eri kemikaaleilla, voi lisäksi olla vaarallista.

Lue lisää siitä, miten Ozoneair toimii

Ei ole ikinä ollut näin helppoa

Ozoneair on siksi kehittänyt mullistavan tuotteen, perustuen yli 10 vuoden laboraatiotutkimuksiin. Tuote käyttää luonnon omaa tapaa puhdistaa ilmaa. Salaisuus toimivuuden takana on otsoni, joka hyökkää muun muassa mikro-organismien ja homeen kimppuun. Hyvä esimerkki sen toimivuudesta on ukkosen jälkeinen, raikas ilma. Silloin ilmassa on suuria pitoisuuksia otsonia.

Ozoneairin tuotteet muuntavat hapen otsoniksi automaattisesti. Sinun täytyy ainoastaan painaa nappia käynnistääksesi puhdistusprosessi ja poistua tilasta. Otsoni täyttää koko tilan, puhdistaen jokaisen nurkan ja raon.

  • Tämä ei ole ainoastaan kehittynein ilmanpuhdistaja markkinoilla, vaan myös todellinen tee-se-itse- tuote. Ozoneairin tuotteet ovat niin helppokäyttöisiä, että jokainen osaa vamasti käyttää tuotetta. Koskaan ei ole ollut helpompaa päästä sisäilmaongelmista eroon, päättää Johan Lundberg.

Lue lisää ja tilaa Ozoneair laite omaksesi täältä

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti 17 vuoden jälkeen myydä talonsa, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta.

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin.