TIETOA OZONEAIRISTA

Ozoneair on ruotsalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut otsonikäsittelyyn. Pääkonttori sijaitsee Luulajassa. Meillä on myös myyntitoimisto Norjassa sekä vuonna 2019 perustetut yhtiöt Suomessa ja Tanskassa. Painopisteemme ovat selkeät: haluamme tuottaa korkealaatuisia puhdistustuotteita innovaatisilla tekniikoilla, jotka ovat helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea turvallisia.

Yhteistyökumppaneitamme

Tarinamme

Perustaja Johan Lundberg oli kyllästynyt pahoihin hajuihin perheensä kesämökillä. Vuosien mittaan he kokeilivat useita puhdistustuotteita, jotka lupasivat suuria. Mikään ei toiminut. Haju oli vieläkin siellä.

Yhteistyössä Luulajan teknillisen yliopiston, jossa hän opiskeli tuolloin, tutkijoiden kanssa he rakensivat tuotteen, joka on suunniteltu homeen ja pahojen hajujen torjumiseksi. Prototyyppi testattiin Lundbergin haisevassa kesämökissä. Yllättäen haju katosi.

Tuote toimi niin hyvin, että se houkutteli EU:n ja monien muiden rahoitusta. Tuote tunnettiin myöhemmin nimellä Ozoneair.

Ruotsalainen innovaatio globaalissa käytössä.

  • Yli 25 000 otsonilaitetta käytetään päivittäin taloissa, huoneistoissa, hotelleissa, ajoneuvoissa ja työtiloissa 14:ssa eri maassa. Asiakkainamme ovat muun muassa yli 50 kuntaa, lääninhallituksia, valtion virastoja, poliisiyksiköitä, pelastuspalveluyksiköitä ja kouluja.

Joitain asiakkaistamme

Visiomme

Lundbergin mielestä on outoa, että useimmat ihmiset eivät tiedä otsonin etuja. “Se on 3 000 kertaa tehokkaampaa kuin kloori”, hän sanoo. Menetelmän on oltava vähintään yhtä tehokas kuin perinteiset puhdistustekniikat ja omata selkeät käyttöohjeet. Tuloksena on, että Ozoneair ei ole vain 100 prosenttisesti turvallinen laite, mutta myös tehokkaampi kuin perinteiset puhdistusmenetelmät.

 

Löydä meidät

  • Ozoneair Oy

Ozoneair Oy

Osoite

Handelsvägen 19
973 45 Luulaja, Ruotsi

Postilokero

Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

Aukioloajat

Maanantai-Perjantai (9:00-18:00, Suomen aikaa)

Puhelin

+35827249960