Tietoa Ozoneairista

Ozoneair on ruotsalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut otsointiin. Pääkonttorimme sijaitsee Luulajassa. Innovatiivisella tekniikalla tuotamme korkealaatuisia puhdistustuotteita, jotka ovat yksinkertaisia

MEIDÄN TARINAMME

Kuulemme usein ”Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta!” ja voimme ymmärtää sen.

Ainutlaatuisella Ozoneair-otsonaattorillamme pääset eroon vaikeimmistakin hajuista yhdellä napin painalluksella, ja se vie vain muutaman tunnin. Mutta juuri näin se toimii.

Ozoneair on kehitetty Luulajassa Norrbottenissa. Me, jotka työskentelemme tuotteen kanssa, istumme Luulajan Handelsvägenin pääkonttorissa – ja juuri täällä Norrbottenissa perustajamme Johan Lundberg sai ideansa. Useiden vuosien ajan häntä ärsytti tyypillinen ”mökkihaju” perheen kesämökillä Luulajan saaristossa. Perhe kokeili kaikenlaisia puhdistusaineita, mutta mikään ei toiminut. Ummehtunut haju jäi.

Yhteistyössä tutkijoiden kanssa rakennettiin prototyyppi, jonka tarkoituksena oli hyökätä homeen ja pahoja hajuja vastaan, otsonin avulla.

Ozoneair-otsonaattori julkaistiin tammikuussa 2018. Nykyään Ozoneair on menestys yli 30000:n tyytyväisen asiakkaan kanssa.

Ozongenerator vinter berg

VISIOMME

Puhdas talo älykkäällä ja innovatiivisella tekniikalla

Kaasuotsonia (03) syntyy tavallisesta ilmassa olevasta hapesta (02). Kemikaaleja ei lisätä. Otsonia on käytetty pitkään teollisuudessa, myös veden puhdistamiseen. Visiomme oli, että yksityishenkilöt voisivat käyttää tehokasta kaasuotsonia turvalliseen puhdistamiseen kodeissaan. Ozoneair-otsonaattorin avulla visiosta on tullut totta. Asiakkaat ottavat meihin yhteyttä joka päivä ja kertovat pahoista hajuista, joista he ovat päässeet eroon – huvilassa, huoneistossa, loma-asunnossa, autossa, asuntovaunussa. Hajuja, joihin eivät ole pureneet puhdistus tai tuuletus, eivätkä edes pesuaineet. Ozoneair poistaa hajut lopullisesti.

Ruotsalainen innovaatio maailmanlaajuisesti

Yli 30000 Ozoneair-otsonaattoria on käytössä taloissa, huoneistoissa, hotelleissa, ajoneuvoissa ja työtasoissa kahdessakymmenessä eri maassa. Yksityishenkilöiden lisäksi asiakkaidemme joukossa ovat kunnat, lääninhallitukset, viranomaiset, poliisi, pelastuspalvelu ja Opetushallitus.

30 000

Tyytyväiset asiakkaat

500 000

Suoritetut käsittelyt

4

Perustetut toimistot Skandinaviassa