Tietoa Ozoneairista

Ozoneair on ruotsalainen teknologiayritys, joka on erikoistunut otsonointiin. Pääkonttorimme sijaitsee Luulajassa. Innovatiivisella tekniikalla tuotamme korkealaatuisia puhdistustuotteita, jotka ovat yksinkertaisia.

MEIDÄN TARINAMME

Kuulemme usein ”Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta!” ja voimme ymmärtää sen.

Ainutlaatuisella Ozoneair-otsonaattorillamme pääset eroon vaikeimmistakin hajuista yhdellä napin painalluksella, ja se vie vain muutaman tunnin. Mutta juuri näin se toimii.

Ozoneair on kehitetty Luulajassa Norrbottenissa. Me, jotka työskentelemme tuotteen kanssa, istumme Luulajan Handelsvägenin pääkonttorissa – ja juuri täällä Norrbottenissa perustajamme Johan Lundberg sai ideansa. Useiden vuosien ajan häntä ärsytti tyypillinen ”mökkihaju” perheen kesämökillä Luulajan saaristossa. Perhe kokeili kaikenlaisia puhdistusaineita, mutta mikään ei toiminut. Ummehtunut haju jäi.

Yhteistyössä tutkijoiden kanssa rakennettiin prototyyppi, jonka tarkoituksena oli hyökätä homeen ja pahoja hajuja vastaan, otsonin avulla.

Ozoneair-otsonaattori julkaistiin tammikuussa 2018. Nykyään Ozoneair on menestys yli 30000:n tyytyväisen asiakkaan kanssa.

Otsonointilaite

VISIOMME

Puhdas talo älykkäällä ja innovatiivisella tekniikalla

Kaasuotsonia (03) syntyy tavallisesta ilmassa olevasta hapesta (02). Kemikaaleja ei lisätä. Otsonia on käytetty pitkään teollisuudessa, myös veden puhdistamiseen. Visiomme oli, että yksityishenkilöt voisivat käyttää tehokasta kaasuotsonia turvalliseen puhdistamiseen kodeissaan. Ozoneair-otsonaattorin avulla visiosta on tullut totta. Asiakkaat ottavat meihin yhteyttä joka päivä ja kertovat pahoista hajuista, joista he ovat päässeet eroon – huvilassa, huoneistossa, loma-asunnossa, autossa, asuntovaunussa. Hajuja, joihin eivät ole pureneet puhdistus tai tuuletus, eivätkä edes pesuaineet. Ozoneair poistaa hajut lopullisesti.

Ruotsalainen innovaatio maailmanlaajuisesti

Yli 30000 Ozoneair-otsonaattoria on käytössä taloissa, huoneistoissa, hotelleissa, ajoneuvoissa ja työtasoissa kahdessakymmenessä eri maassa. Yksityishenkilöiden lisäksi asiakkaidemme joukossa ovat kunnat, lääninhallitukset, viranomaiset, poliisi, pelastuspalvelu ja Opetushallitus.

30 000

Tyytyväiset asiakkaat

500 000

Suoritetut käsittelyt

5

Perustetut toimistot Skandinaviassa

Kysymyksiä ja vastauksia Ozoneairista

Ozoneair Oy on ruotsalaisen teknologiayhtiön Ozoneair AB:n suomalainen tytäryhtiö. Yritys on perustettu Ruotsin Luulajassa, jossa sijaitsevasta pääkonttorista käsin yrityksen operatiivinen johto myös edelleen toimii.

Ozoneairilla löytyy yhteensä neljä toimistoa neljässä eri Skandinavian maassa - Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Ozoneair otsonointilaite on kehitetty Luulajan Norrbottenissa. Tuotteen parissa työskentelevä henkilökunta toimii Handelsvägenin pääkonttorissa, jossa Ozoneairin perustaja Johan Lundberg alunperin kehitti koko idean. Johania harmitti useiden vuosien ajan niin sanottu tyypillinen mökin haju perheen kesäasunnolla Luulajan edustan saaristossa. Perhe testasi monenlaisia puhdistusaineita, joista mikään ei purrut itse hajuun.

Johan rakensi yhteistyössä tutkijoiden kanssa Ozoneairin prototyypin. Laitteen tarkoituksena oli tunketua suoraan hometta ja pahoja hajuja vastaan yhdessä otsonin kanssa. Ensimmäinen Ozoneair otsonaattori on julkaistu tammikuussa 2018.

Ozoneairin visio on se, että yksityishenkilöiden olisi mahdollista hyödyntää tehokasta kaasuotsonia kodin turvalliseen puhdistamiseen. Ozoneair otsonointilaitteen myötä kyseisestä visiosta on tullut totta.

Ozoneairin asiakkaat ottavat yritykseen yhteyttä lähes päivittäin kertoakseen pahojen hajujen hävinneen kokonaan. Kyseessä ovat sellaiset hajut, joihin ei ole toiminut puhdistus, tuuletus tai edes pesuaineet.

Ozoneair on toimittanut viimeisen muutaman vuoden aikana yli 30 000 otsonaattoria taloihin, hotelleihin, ajoneuvoihin ja työtiloihin 20 eri maahan. Palvelemme yksityishenkilöiden ohella myös kuntia, läänejä sekä muita vastaavia viranomaisia.