1. Rekisterinpitäjä

Ozoneair Oy

Y-tunnus: 2981213-3

Osoite: Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki

Käyntiosoite: Handelsvägen 19, 97345 Luulaja, RUOTSI

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@ozoneair.com

3. Tietojen käyttötarkoitus

Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon, ostotapahtumiin, asiakasviestintään sekä mahdollisiin markkinointitarkoituksiin.

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi maksujesi käsittelyyn.

Käytämme myös henkilökohtaisia tietojasi reklamaatio-sekä takuuasioissa.

Henkilökohtaisia tietojasi käytetään tunnistamiseen ja varmistamiseen, että olet täysi-ikäinen ja oikeutettu tekemään verkko-ostoksia sekä toimitusosoitteesi varmistamiseen kolmansien osapuolia varten.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteröidystä, eli sinusta, voidaan tallentaa:

  • Nimen
  • Henkilötunnuksen
  • Osoitteen
  • Puhelin numeron
  • Sähköpostiosoitteen
  • Mahdollisen yrityksen nimen ja yhteystiedot
  • Ostohistoria
  • Asiakasnumerosi
  • Tilaustiedot

5. Tietojen luovutus

Tietojasi voidaan jakaa Ozoneair konsernin sisällä. Paikallinen Ozoneair-yhtiö toimii henkilötietojen käsittelijänä, joka käsittelee henkilötietoja ruotsalaisyhtiön puolesta.

Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Ozoneair-konsernin ulkopuoliselle osapuolelle. Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle, esimerkiksi jotta yritykset voivat vahvistavat osoitteesi, viestintätoimistot lähettää tilausvahvistuksen ja varastot sekä jakelijat voivat toimittaa tilauksesi. Maksupalvelutarjoajat tarvitsevat niitä suorittamiisi maksuihin liittyen. Luottoluokituslaitokset tarkistavat henkilötietosi ja luottotietosi.
Huomioi, että näillä yrityksillä on omat oikeudet, rajoitukset ja vaatimukset käsitellä ja käyttää tietojasi. Ensisijaiset kolmannet osapuolet, joiden kanssa teemme yhteistyötä ovat: Klarna, DHL, PostNord, Televox ja Unifaun.

Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (ETA), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti.

Automaattinen päätöksenteko: Kun haet luottoa maksutapana, Klarna käsittelee tätä prosessia, eikä Ozoneair näin ollen toteuta mitään automatisoituja päätöksentekoprosesseja. Lisätietoa saat Klarna Oy:ltä https://www.klarna.com/fi/

6. Tietojen säilytysaika

Säilytämme tietojasi viisi (5) vuotta viimeisestä ostotapahtuma päivästä lukien, jotta pystymme tarjoamaan toimivan takuun tuotteillemme.

7. Rekisterin suojaus

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

Kunkin henkilökohtaisen tiedonsiirron kohdalla, jonka me tallennamme sinusta, ilmoitamme sinulle asiakirjojemme kautta, jotka ovat saatavilla verkkosivuillamme (ozoneair.fi), onko tietojen kerääminen perustunut lakisääteiseen vaatimukseen vai sopimussuhteen luomiseen ja onko pakollista paljastaa henkilökohtaiset tiedosi sekä mahdolliset seuraukset, jos valitset sen.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Oikeus tietojen saamiseen: Sinulla on oikeus koska tahansa saada tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin lähetämme tiedot sinulle sähköpostilla.

Oikeus tietojen siirtoon: Kun Ozoneair käyttää henkilökohtaisia tietojasi sähköisesti, on sinulla oikeus saada kopio tiedoistasi järjestelmällisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa sinulle tai toiselle osapuolelle sopimuksen mukaan. Tämä koskee ainoastaan henkilötietoja, jotka olet luovuttanut meille.

Oikeus muuttaa tietojasi: Sinulla on oikeus saada tietosi muutettua tai korjattua. Sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia tietojasi.

Oikeus poistaa tietoja: Sinulla on koska tahansa oikeus saada poistettua sinusta tallennettuja tietoja, joita Ozoneair käyttää. Poikkeuksena alla olevat tilanteet:

  • Sinulla on ratkaisematon asia asiakaspalvelun kanssa
  • Sinulla on avoin lähetys, jota ei ole vielä lähetetty tai se on osittain lähetetty
  • Sinulla on saldoa Ozoneairilla, maksutavasta riippumatta
  • Sinua epäillään tai olet väärinkäyttänyt palveluitamme viimeisen neljän (4) vuoden aikana
  • Velkasi myydään kolmansille osapuolille kolmen (3) viimeisen vuoden aikana tai vuoden (1) aikana menehtyneille asiakkaille.
  • Luottohakemuksesi on hylätty kolmen (3) viimeisen kuukauden aikana
  • Ostoksen tehtyäsi, säilytämme henkilökohtaisia tietojasi postitus sääntöjen ja kirjanpidon takia.

Oikeus vastustaa oikeutettuihin etuihin tietojen käyttöä: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä, perustuen Ozoneairin oikeutettuihin etuihin. Ozoneair ei jatka henkilötietojesi käyttöä ellei siihen ole perusteltua syytä, mikäli se loukkaa sinun toivomuksia, vaatimuksia tai lainmukaisia oikeuksiasi.

Oikeus vastustaa suoramarkkinointia:

Sinulla on oikeus vastustaa suoramarkkinointia, mukaan lukien profiilianalyysiä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista seuraavilla tavoilla:

Oikeus rajoittaa käyttöä:

Sinulla on oikeus vaatia rajoitusta henkilökohtaisten tietojesi käyttöön seuraavissa tilanteissa:

  • Mikäli vastustat Ozoneairin oikeutettujen etujen mukaista käyttöä, Ozoneairin on rajoitettava kaikkien henkilötietojen käyttöä ja varmistettava, mikäli Ozoneairin oikeutetut edut menevät sinun oikeudellisten etujesi edelle.
  • Mikäli uskot, että henkilökohtaiset tietosi ovat virheellisiä, Ozoneairin on rajoitettava kaikkien kyseisten tietojen käyttöä ja tarkistettava henkilötietojen oikeellisuus.
  • Mikäli käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietosi poistamista ja sen sijaan vaatia henkilötietojesi rajoitettua käyttöä.
  • Mikäli Ozoneair ei enää tarvitse henkilötietojasi, mutta oikeudellinen vaatimus on tehtävä.

Miten voit käyttää oikeuksiasi?

Meille tietosuoja on todella tärkeä asia, ja siksi asiakaspalveluhenkilöstömme käsittelee aina tietojasi ja asioitasi luottamuksellisesti yllä mainittujen oikeuksien mukaisesti. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lisätietojen saamiseksi asiakaspalvelu@ozoneair.com

9. Valitusosoitus

Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

10. Evästeiden käyttö (cookies)

Käytämme pysyviä evästeitä tallentamaan valintasi kotisivulla ja tallentamaan tiedot, jos valitset “Muista minut”, kun kirjaudut sisään.

Käytämme evästeitä suosikkituotteiden tallentamiseen.

Käytämme esimerkiksi väliaikaisia ​​istuntojen evästeitä, kun käytät suodatustoimintoa yksittäisten tuotetyyppien alla, tarkistaaksesi, oletko kirjautunut sisään, tai jos laitat tuotteen ostoskoriisi.

Käytämme sekä ensimmäisen osapuolen että kolmannen osapuolen evästeitä keräämään tilastoja ja käyttäjätietoja kokonaisuudessaan tai yksilöllisesti analyysityökaluilla, jotta sivustomme voidaan optimoida ja esitellä asiaankuuluvia markkinointimateriaaleja.

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet asetetaan sivuillamme näkyviin palveluihin, joita emme hallitse. Ne asettavat sosiaalisen median tarjoajat, kuten Twitter, Facebook ja LinkedIn, jotka mittaavat käyttäjien kykyä jakaa sisältöä verkkosivuillaan niiden kuvakkeiden kautta.

Käytämme myös kolmansien osapuolien evästeitä, jotka suorittavat eri sivuilla monialaisen seurannan, jotta voimme markkinoida itseämme muilla sivustoilla / kanavilla.

Millaisia henkilökohtaisia tietoja käytämme?

Tallennamme kävijöiden käyttäytymistä koskevat tiedot sivuillamme, mutta tiedot ovat nimettömiä, emmekä voi tunnistaa henkilöitä, jotka ovat sivuston käyttäjien takana.

Kenellä on pääsy henkilökohtaisiin tietoihin?

Kolmannelle osapuolelle toimitettuja tietoja käytetään vain edellä mainittujen palvelujen, tilastojen analysointityökalun tarjoamiseen verkkosivustomme optimoimiseksi ja asiaankuuluvan materiaalin esittämiseksi.

Mitä oikeudellisia oikeuksia meillä on henkilökohtaisien tietojesi käsittelyyn?

Ozoneair ei käsittele henkilökohtaisia tietojasi.

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Ozoneair ei tallenna henkilökohtaisia tietojasi evästeiden perusteella. Voit helposti poistaa evästeet tietokoneesta tai mobiililaitteesta selaimen kautta. Katso, miten käsittelet ja poistat evästeitä selaimen ohjetoiminnon aikana. Huomaa, että se voi vaikuttaa sivuston toimivuuteen, jos poistat evästeet – et voi käyttää kaikkia ominaisuuksia. Monet sivuston tarjoamista vuorovaikutteisista ominaisuuksista perustuvat evästeisiin ja evästeiden estäminen voi estää toimintoja tai vähentää niiden käyttökelpoisuutta. Voit myös poistaa evästeet käytöstä tai saada viestin aina, kun uusi eväste lähetetään tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.