TOIMITUSEHDOT

Kun teet tilauksen, tilausvahvistus lähetetään kassalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiviesti sisältää kaikki tiedot tilauksestasi, kuten laskutusosoitteen, toimitusosoitteen, tuotteet, hinnat ja toimituksen. Mikäli tilauksessa on jotain vialla, otathan meihin yhteyttä välittömästi Asiakaspalvelun kautta. Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias tai sinulla on oltava huoltajan hyväksyntä tilauksen tekemiseen. Tilaamalla, ymmärrät ja hyväksyt ehtomme.

Toimittaminen

Tuotteilla on ilmainen toimitus.

Kaikki tilaukset, jotka tehdään arkisin ennen klo 13.00 (Suomen aikaan), lähetetään samana päivänä. Viikonloppuisin tehdyt tilaukset lähetetään yleensä seuraavana maanantaina. Jos toimituksessa on viivästyksiä (ilman ennakkoilmoitusta pidemmästä toimitusajasta) niin ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Tilauksesi toimituspäivä esitetään kassalla.

Toimitustavat ovat:

Postnord

Tilaukset ozoneair.fi-sivustolta toimitetaan Suomen postiosoitteisiin.

Maksaminen

Maksaminen tapahtuu aina turvallisesti Klarnan kautta.

Lisätietoja Klarnasta löydät täältä: https://www.klarna.com/fi/

Klarnan tietosuojan löydät täältä: https://www.klarna.com/fi/tietosuoja/

Palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain nojalla 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tilaamasi tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat käyttää palautusoikeuttasi, sinun täytyy ilmoittaa siitä ja palauttaa tilaus meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Jos olet jo ehtinyt testaamaan tuotetta, etkä ole siihen tyytyväinen, voit tyytyväisyystakuuta käyttäen ilmoittaa siitä meille ja palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote täytyy tällöin olla täysin vahingoittumaton, alkuperäisessä pakkauksessa ja pakkaus tulee sisältää kaikki alkuperäiset osat. Palautusta ei hyväksytä, mikäli tuotetta on käytetty enemmän kuin 12 tuntia; tällöin katsotaan tuotetta käytetyn pidemmän ajan, kuin mitä tavaran toiminnan ja ominaisuuksien määrittämiseksi vaaditaan.

Kun käytät palautusoikeutta tai tyytyväisyystakuuta, koko summa palautetaan (lukuun ottamatta 30 euron postituskuluja) 14 päivän kuluessa tuotteen tai seurantanumeron vastaanottamisesta. Rahanpalautus tapahtuu Klarnan kautta.

Jos haluat käyttää palauttaa tuotteesi, ystävällisesti ota yhteyttä meidän asiakaspalveluumme.

Hinnasto

Hinnat Ozoneair.fi -sivustolla ovat euroissa ja kaikki hinnat sisältävät 24 %:n ALVn. Pidätämme oikeuden muutoksiin, hintavirheisiin, kirjoitusvirheisiin sekä virheellisiin tietoihin verkkosivuillamme.

Ozoneair pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä. Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lunastamattomat paketit

Jos et nouda lähetystä, veloitamme toimitus -, palautus- ja varastointikustannukset. Tämä hinta on tällä hetkellä 40 €. Avaamattomia paketteja ei pidetä ostoksesi peruuttamisena. Suomen lainsäädännön nojalla, sinun täytyy aina ilmoittaa meille peruuttamisesta, valituksesta, tilauksesi korvaamisesta tai palautuksesta.

Takuuehdot

Tuotteet toimitetaan 2 vuoden takuulla valmistusvirheitä vastaan. Tuotteella on myös pidennetty takuu, joka on voimassa 3 vuotta tavallisen takuun päättymisestä. Voit käyttää pidennettyä takuuta palauttamalla viallisen tuotteen meille takuuajan sisällä.