Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti myydä talon 17 vuoden jälkeen, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta. – Minun täytyi ainoastaan kytkeä laite pistorasiaan, hän sanoo.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Ozoneairiin +35827249960 tai asiakaspalvelu@ozoneair.com

Vuonna 2014 markkinoille saapui ruotsalainen Ozoneair- ilmanpuhdistaja. Ruotsalaisten kiinnostus tuotetta kohtaan oli suuri ja palaute positiivista. Yksi tyytyväisistä asiakkaista oli Ulla, Falunista. Hänen autotallinsa oli kärsinyt homeen ja tunkkaisen hajun sekoituksesta melkein 20 vuotta.

-Se haju oli kamala. Kosteutta oli päässyt sekä varastoon että autotalliin, jonka vuoksi hometta oli kasvanut.

Kärsitkö homeongelmasta tai tunkkaisesta hajusta? Lue lisää Ozoneairista.

Kun hän myöhemmin päätti myydä talon, vaihtoehdot olivat: palkata kallis saneerausfirma tai ostaa Ozoneair. -Saneerausfirma halusi 20 000 kruunua työstä, ja se oli mielestäni aivan liian paljon. Ostin sitten Ozoneairin, jonka hintalappu oli vain 4000 kruunua. Ainoa työ, jonka joudin tekemään, oli kytkeä laite pistorasiaan. Naurettavan yksinkertaista siis.

Yksi kolmesta talosta kärsii sisäilmaongelmista

Yli kolmasosa omakotitaloista Ruotsissa kärsii maabakteereista ja homeesta. Tämä on yleensä kallis ongelma, joka on myös haitallinen terveydelle. Ozoneair on uniikki ilmanpuhdistaja, joka käyttää luonnon omaa puhdistusmenetelmää-otsonia. Muuttamalla ilmassa olevan hapen otsoniksi, hyökkää ja neutralisoi se bakteerit, tunkkaisen hajun ja homeen alle vuorokaudessa.

Lue lisää siitä, miten Ozoneair toimii

Ulla sai kokea käsittelyn tehokkuuden, ja oli erittäin hämmästynyt kun haju oli alle 24 tunnin päästä poissa hänen autotallistaan. – Olin todella ihmeissäni! Kun huoltofirma oli täällä myöhemmin katsastamassa tallin, ei siitä tullut yhtään huomautusta. Aivan uskomatonta. Suosittelen lämpimästi Ozoneairia kaikille jotka tunnen.

Tilaa oma Ozoneair

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin.

Näin pääset eroon hajusta autossasi, veneessäsi tai huoneistossasi

Tunkkainen huone, tupakanhajua seinissä tai koiranpennun pissaa matossa. Nyt löytyy tuote joka eliminoi pahoja hajuja ja poistaa bakteereja.