Homeen haju pois

Hajunpoistaja kodin tunkkaisiin hajuihin

Kun hajunpoistaja on ollut käytössä, hyväntuoksuinen koti tuntuu vieraanvaraiselta ja kodikkaalta. Mutta jos ummehtunut haju tulee ovella vastaan, voi tehdä mieli kääntyä ovella takaisin. Yksinkertaisella napin painalluksella voit muuttaa ummehtuneen hajun raikkaaksi. Salaisuus on Ozoneair – hajunpoistaja.

Juuri hankitun käytetyn sohvan inhottava haju. Savun haju autossa, joka vaikuttaisi olevan jumissa sisätiloissa. Tai tuo häiritsevä koiran tuoksu, joka asettuu osaksi kotiasi. Vaikka saatat tottua siihen jonkin ajan kuluttua, muut eivät siihen luultavasti totu.

Huonot hajut ovat yleisiä kodeissamme mutta myös loma-asunnossa tai rajoitetuissa tiloissa kuten autossa, asuntoautossa tai asuntovaunussa. Ozonairin hajunpoistaja on ruotsalainen innovaatio Luulajasta – kotikäyttöön tarkoitettu tuote, joka poistaa hajut kokonaan uudella tavalla.

Otsoni hajunpoistaja

Joistakin pahoista hajuista voi olla vaikea päästä eroon riippumatta siitä, kuinka puhdistat, hankaat ja tuuletat. Joskus voi olla haastetta seurata hajuja löytääkseen varmasti niiden lähteen.

Hajusta riippumatta on se mahdollista poistaa Ozoneairilla – ainutlaatuisella ruotsalaisella tuotteella, joka muuntaa ilman hapen otsoniksi. – Otsoni hyökkää ja poistaa hajuja, homeitiöitä, allergeeneja, bakteereja ja muita haitallisia mikro-organismeja. Se löytää tiensä nurkkiin ja kulmiin sekä myös materiaalien pinnoille. Siksi hajujen poistaminen on erittäin tehokasta, sanoo Luulajan teknologiayrityksen Ozoneairin perustaja Johan Lundberg.

Kaikenlaiset hajut voidaan poistaa

Otsonaattori käsittelee homeen- ja virtsan hajun, savun hajun ja kemiallisen hajun. Jopa loma-asunnoissa yleinen ummehtunut haju häviää yhden tai ainakin muutaman hoidon jälkeen. Otsoni, joka on voimakas hapetin, neutraloi ilman hajuja sisältävät aineet.

Ozoneair hajunpoistaja voi puhdistaa näitä hajuja:

• Homeen haju
• Ummehtunut haju
• Eläinten haju
• Savun haju
• Tupakansavun haju 
• Kemiallinen haju 
• Kyllästysaineen haju
• Virtsan haju

Otsonointi – vakiintunut puhdistusmenetelmä

Otsoni on aine, jota käytetään usein muihin puhdistustarkoituksiin. Sitä käytetään vedenpuhdistuslaitoksella veden puhdistamiseen sekä poistaakseen torjunta-ainejäämät hedelmistä ja vihanneksista. Otsoni desinfioi myös pyykit sekä elintarviketeollisuudessa että terveydenhuollossa.

Helppokäyttöinen otsonilaite

Aikaisemmin otsonikoneet olivat monimutkaisia ja niiden käyttö vaati ammattitaitoa. Ozoneairin hajunpoistajan ansiosta kuka tahansa voi päästä eroon huonosta hajusta kotona. Ennakkotietoa ei vaadita. Kone on täysin automaattinen – sinun tarvitsee vain painaa käynnistyspainiketta.

Näin helppoa se on:

• Laita Ozoneair puhdistettavaan tilaan ja kytke kone pistorasiaan.
• Aloita käsittely painamalla Start-nappia.
• Ihmiset, lemmikit ja kasvit poistetaan huoneesta koko käsittelyjakson ajaksi, koska kone muuntaa ilmassa olevan hapen otsoniksi, jota sinun ei pitäisi hengittää.
• Ozoneair sammuu automaattisesti hoidon jälkeen. Kaksi tuntia otsonikäsittelyn päättymisen jälkeen voit siirtyä huoneeseen uudelleen, jolloin kaikki otsonimolekyylit ovat hajonneet taas hapeksi.
• Onko sinun poistettava hajut uudelleen? Voit käyttää Ozoneair-laitettasi noin 1000 hoitoon.