Otsonipuhdistus

Otsonipuhdistus – vaarallinen vaiko ei?

Ozoneairin otsonipuhdistus on turvallista ja joka antaa selkeän tuloksen. Otsoni suurina määrinä voi olla vaarallista, mutta Ozoneairin tuotteissa on turva-asetukset, jotka tarkoittavat sitä, että otsonitasot eivät koskaan saavuta haitallista annosta.

Otsoni on tehokas aine, jolla on monia käyttöalueita. Sitä on käytetty pitkään useilla alueilla puhdistuskeinona. Otsonia käytetään muun muassa veden puhdistamiseen vedenkäsittelylaitoksissa, paperin valkaisuun paperiteollisuudessa ja torjunta-ainejäämien poistamiseen hedelmistä ja vihanneksista elintarviketeollisuudessa.

Ozoneair otsonipuhdistus poistaa huonot hajut

Ozoneair on ruotsalainen innovatiivinen teknologiayritys, joka on kehittänyt tuotteita, jotka käyttävät otsonia pahan hajun poistamiseen. Otsonigeneraattorit voivat käsitellä useimpia tiloja ja varmistaa, että huonot hajut häviävät. Otsonipuhdistus voi muun muassa poistaa hajuja homeesta, savusta, lemmikkieläimistä, virtsasta tai määrittelemättömän ummehtuneen hajun, joka voi esiintyä pitkään tyhjinä olleissa tiloissa.

Onko otsoni vaarallinen?

Suurina annoksina otsoni on haitallista ihmisille. Se on kuitenkin erittäin luonnollinen aine, jonka kanssa olemme yhteydessä luonnossa. Otsoni esiintyy päästöissä ukkosen aikana ja aiheuttaa hieman kemiallisen hajun, jonka voit joskus tuntea ukkosen jälkeen. Haju on siis vain otsonin jäännöksiä.

Keinotekoinen otsoni

Otsoni on aine, jota esiintyy luonnollisesti luonnossa – mutta on myös mahdollista luoda keinotekoista otsonia. Juuri tämä tapahtuu Ozoneairin otsonigeneraattorissa. Sähköpurkausten kautta otsonigeneraattorit muuttavat ilmassa olevan hapen otsoniksi. Ozoneairin tuotteilla on ainutlaatuinen tekniikka, joka värähtelyvälien avulla varmistaa sen, että otsonipitoisuus ei koskaan kasva liian korkeaksi. Teknologia varmistaa myös sen, että otsoni ei reagoi jäämien kanssa. Se voi puolestaan johtaa sellaisiin aineisiin, joita on mahdotonta poistaa.

Otsoni – haihtuva yhdiste

Otsoni koostuu kolmesta happiatomista – ja hengitettävä happi koostuu kahdesta happiatomista. Vaikka otsoni on luonnollinen ja sitä voi helposti esiintyä, se on myös haihtuva yhdiste, joka reagoi helposti muiden molekyylien kanssa. Hajumolekyylit ovat yhdiste, jonka kanssa otsoni reagoi. Otsonin happiatomit yhdistyvät sitten muiden atomien kanssa, jolloin otsoni hajoaa ja palaa hapen muotoon.

Sellaiset otsoniyhdisteet, jotka eivät reagoi muiden aineiden kanssa, hajoavat itsestään. Tämä tarkoittaa sitä, että niin kauan kuin noudatat Ozoneair-tuotteiden ohjeita ja käyttöneuvoja, ne eivät ole vaarallisia. Ozoneair suosittelee aina, että odotat kaksi tuntia otsonikäsittelyn päättymisen jälkeen ennen kuin palaat tilaan. Turvamarginaali tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia otsonin tasosta ilmassa.

Otsonipuhdistus on hyvin osoitettu 

Otsonikäsittely saattaa kuulostaa olevan liian hyvää ollakseen totta. Tämän vuoksi meiltä kysytään joskus, ovatko tuotteemme huijausta. Eivät tietenkään ole. Meillä on yli 30 000 tyytyväistä asiakasta, jotka voivat todistaa sen, että tuotteemme antavat selkeitä tuloksia. Pitkä historia otsonin käytöstä muuntyyppisissä puhdistusprosesseissa antavat myös takuun siitä, että Ozoneair otsonaattori on erittäin hyödyllinen tuote, joka tuottaa todellisia ja hyviä tuloksia. Otsonin vaikutukset ovat olleet pitkään tunnettuja, olemme käyttäneet ainetta vain uudella innovatiivisella tavalla.

Kuinka otsonipuhdistus toimii?

Otsonipuhdistus otsonigeneraattoreillamme on helppo suorittaa. Ensin valmistelet käsiteltävän tilan näin; siirrä kaikki kasvit huoneesta, avaa sitten kaapit ja ovet, jotta otsoni pääsee kaikkialle. Sulje ovet tai aseta rakennusmuovia oviaukkoon, jos ovia ei ole. Tiivistä ilmastointi ja oven halkeamat, jotta otsoni pysyy käsiteltävässä tilassa.

Kun olet valmistellut tilan, kytke otsonigeneraattori pistorasiaan ja aseta neliömäärä käsiteltävän tilan mukaan. Käsiteltävän tilan koon perusteella kone laskee, kuinka kauan hoito kestää. Tämän jälkeen paina Start-painiketta ja poistu tilasta. Käsittelyn päättymisen jälkeen odota vielä kaksi tuntia ennen kuin palaat takaisin tilaan.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset otsonigeneraattoreista

Miksi pitäisi käyttää otsonigeneraattoria?

Koska otsonigeneraattorilla voit päästä eroon kaikenlaisista pahoista hajuista tiloissa. Otsoni on tehokas aine, joka hajottaa bakteereja ja hajuja sisältäviä aineita.

Onko otsonigeneraattorin käyttö vaarallista?

Jos noudatat ohjeita, otsonigeneraattoreiden käyttö ei ole vaarallista. Otsoni on vaarallinen suurina pitoisuuksina, mutta ei sellaisina määrinä, joita otsonigeneraattori tuottaa. Sinun on kuitenkin oltava poissa otsonikäsiteltävästä tilasta sekä suoritetun käsittelyn jälkeen tila on pidettävä koskemattomana kahden tunnin ajan.

Antaako otsonipuhdistus todella tuloksia?

Otsonikäsittely antaa ehdottomasti tuloksia! Yli 30 000 ihmistä on poistanut pahan hajun kesämökeistä, autoista, asuntovaunuista, huviloista ja huoneistoista. Niin kauan kuin rajoitat käsiteltävän tilan huolella, jotta otsoni ei vuoda ulos, huomaat eron.

Mikä on otsoni?

Otsoni on luonnollinen aine, joka koostuu kolmesta happiatomista. Otsoni muodostuu kun happi altistetaan voimakkaille sähköpurkauksille.