Poista savun haju tehokkaasti ja nopeasti

Savun haju tarttuu nopeasti seiniin, huonekaluihin ja tekstiileihin. Voi tuntua mahdottomalta päästä eroon erottuvasta hajusta – mutta otsonigeneraattori Ozoneairin avulla on mahdollista päästä eroon ongelmasta muutamassa tunnissa.

Kun joku tupakoi sisätiloissa, tupakan ja nikotiinin haju tarttuu kaikille pinnoille. Savun haju kiinnittyy paitsi seiniin ja kattoihin myös huonekaluihin sekä muihin kalusteisiin. Huolimatta jatkuvasta tuuletuksesta ja puhdistamisesta, perinteisillä menetelmillä haju voi pysyä monien vuosien ajan.

Jätä savun haju historiaan

On kuitenkin olemassa ratkaisu, joka ei vaadi kovaa työtä tai kalliita korjausmenetelmiä. Ozoneair-otsonigeneraattorin avulla ratkaisuna on painikkeen painallus. Vain jopa yhden tai muutaman otsonointi käsittelyn jälkeen – muutaman tunnin ajan per huone – pääset eroon savukkeiden hajusta.

Ozoneair on Luulajan teknologiayritys, joka on kehittänyt ainutlaatuisen koneen:

– Ozoneair muuntaa ilman hapen otsoniksi, joka hyökkää ja neutraloi ilman molekyylit. Pahat hajut häviävät – jopa hajut joista on erittäin vaikea päästä eroon, kuten savun haju, sanoo Ozoneairin perustaja Johan Lundberg.

Sinun tarvitsee vain painaa painiketta

Sinulle yksityishenkilönä ei ole koskaan ollut näin helppoa hankkia otsonigeneraattoria. Tilaat Ozoneairin verkkosivuston kautta – koneen käyttö ei ole vaikeampi kuin painaa nappia.

On olemassa useita vanhoja menetelmiä tupakan hajun poistamiseen kotona, joista monet ovat hankalampia kuin luuletkaan. Yleinen menetelmä on maalata seinät ja katot sulkumaalilla. Sulkumaalin ongelma on että haju pysyy maalin takana eikä näin häviä kokonaan. Monissa tapauksissa haju tunkeutuu sulkumaalin läpi, ja savu alkaa taas haisemaan. Veden ja etikan sekoittaminen on toinen yleinen vinkki savun hajun poistamiseen. Tämä menetelmä toimii kuitenkin harvoin voimakkaassa savussa, sillä etikka on myös hapan ja saattaa jättää tahroja.

Helppo siirtää huoneiden välillä 

Ozoneair-otsonigeneraattoria voidaan käyttää missä tahansa huoneessa, jossa sinun on päästävä eroon savun hajusta. Täysautomaattinen kone muuntaa ilmassa olevan hapen otsoniksi, joka on voimakas hapetin. Otsoni hapettuu hajua aiheuttavien molekyylien kanssa – sekä ilmassa olevien molekyylien että pintojen ja materiaalien, nurkkien ja kulmien kanssa. Siksi otsonikerrosta ei tarvitse täydentää muilla puhdistusmenetelmillä.

Ehkä sinulla on ongelmia savun hajulla useammalla kuin yhdessä paikassa? Ehkä se on syöpynyt autoon? Tai asuntovaunussasi?

Ozoneair sopii täydellisesti myös tähän ja antaa samat nopeat ja hyvät tulokset. Ozoneairin etuna on että sitä on helppo käsitellä. Kone painaa vain muutaman kilon ja on siksi helppo siirtää. Onko haju syöpynyt autoon, kotiin, veneeseen tai lomamökkiin? Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi Ozoneair laskee myös sopivimman käsittelyajan. Tarvitset vain pistorasian ja Ozoneairin otsonigeneraattori tekee loput työstä. Muutamassa tunnissa ilma on puhdas ja raikas – ja savun haju on kadonnut.

Näin helppoa savun haju on puhdistaa otsonilla

• Sijoita Ozoneair puhdistettavaan tilaan ja kytke kone pistorasiaan.
• Aloita käsittely painamalla ”Start”-nappia.
• Älä pysy huoneessa käsittelyn aikana, koska kone muuntaa ilmassa olevan hapen otsoniksi, jota sinun ei pitäisi hengittää.
• Ozoneair sammuu automaattisesti hoidon jälkeen. Palaa tilaan vasta kaksi tuntia otsonoinnin valmistumisen jälkeen, sillä silloin kaikki otsonimolekyylit ovat jälleen muuntuneet hapeksi.
• Nauti raikkaasta ja puhtaasta tuoksusta. Onko sinun poistettava hajut uudelleen? Voit käyttää Ozoneair-laitettasi yhteensä noin 1000 hoitoon.

Käytä otsonia turvallisesti. Lue aina käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen käyttöä.