Varoitus: Näin voi käydä, jos home pääsee valloittamaan talosi

Varoitus: Näin voi käydä, jos home pääsee valloittamaan talosi

Asutko omakotitalossa, omistatko kesämökin tai säilytätkö harrasteautoasi tallissa? Riski homeongelmalle on aina olemassa- joka voi tulla kalliiksi.

Nyt löytyy älykäs tuote joka ennaltaehkäisee ongelman.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä Ozoneairiin +35827249960 tai asiakaspalvelu@ozoneair.com

Usein tilat, jotka seisovat pitkään tyhjillään ja joissa on huono ilmanvaihto, ovat tyypillisiä kohteita homeelle. Huono ilmanvaihto ja riittämätön talvilämmitys luovat yhdessä oivan kasvuympäristön homeelle sekä mikro-organismeille. Home leviää myös helposti, ilman että sitä huomaa ennen kuin vasta silloin kun on jo liian myöhäistä. Se voi pahimmassa tapauksessa levitä koko taloon.

Sen lisäksi, että pinnat saavat homeläiskiä, tilaan muodostuu myös tunkkainen homeen haju. Itse haju onkin yleensä vaikein saada pois.

Onko home päässyt hyökkäämään taloosi? Lue lisää täältä

Terveysriski

Homevaurioidussa talossa oleskeleminen voi aiheuttaa väsymystä ja päänsärkyä, vaikka et olisikaan yliherkkä homeelle. Lapset voivat saada elinikäisen astman ja allergioita. Jos homeisissa tiloissa oleskellaan pidemmän aikaa, ei fyysiset oireet ole ainoat ongelmat. Voit myös saada psyykkisiä oireita, kuten alakuloisuutta.

Siksi monet etsivät epätoivoisesti ratkaisua homeongelman ratkaisemiseksi niin äkkiä kuin mahdollista, tai ennaltaehkäistäkseen homeen muodostumisen tai leviämisen.

Huolettaako sinua ajatus homeongelmasta? Tilaa oma Ozoneair laitteesi tästä.

Se on sanomattakin selvää, että homeesta on vaikea päästä eroon, sen tunkeutuessa pieniin rakoihin ja koloihin. Monet luulevat että ainoa tapa on käyttää myrkyllisiä kemikaaleja tai palkata saneerausfirma. Ozoneair tarjoaa uudenlaisen vaihtoehdon.

Ympäristövaatimukset toimivat kannusteena tuotekehityksessä

Kaikki nämä lukuiset ongelmat johtivat siihen, että kemianinsinööri Håkan Sletttermo alkoi etsimään vaihtoehtoista tapaa puhdistaa tiloja ja perusti muutama vuosi sitten Ozoneairin.

-Minulla oli pääasiassa 3 vaatimusta: sen täytyisi olla täysin ympäristöystävällinen, helpompi käyttää kuin muut ilmanpuhdistajat ja että myös itse haluaisin käyttää sitä. Ratkaisuksi syntyi Ozoneair, joka täyttää kaikki nämä vaatimukset ja paljon enemmän. Generaattoria ympäristöystävällisempää ei voi olla, hän sanoo.

Ozoneair on siis tehokas ja nopea tapa päästä eroon homeesta ja hajuista. Otsoni tuhoaa homeitiöt heti, ilman puhdistusaineita.

  • Koska generaattorimme muuntaa ilman hapen otsoniksi, ylettyy se siten myös pieniin rakoihin ja muihin vaikeesti ulotettaviin tiloihin, sanoo Johan Lundberg, yksi yrityksen perustajista.

“Ikään kuin luonnonvoima”

Riittää pistää laite käyntiin ja poistua tilasta, niin se hoitaa itse tilan puhdistamisen alusta loppuun. Käsittelyn jälkeen täytyy odottaa vielä 2 tuntia, jotta käyttämätön otsoni ehtii muuttumaan takaisin tavalliseksi hapeksi.

Johan Lundberg kertoo että ilma on raikas ja puhdas kun kävelet huoneeseen puhdistuksen jälkeen.

  • Vaikka tämä kuulostaa epäuskottavalta, niin se toimii ihan oikeasti. Otsoni tekee jatkuvasti tätä puhdistusta luonnossa.

Ulla pääsi eroon homeesta vuorokaudessa. “Olin hämmästynyt”

Hänen autotallissa oli homeongelma ja tunkkainen ilma. Kun Ulla päätti 17 vuoden jälkeen myydä talonsa, osti hän Ozoneairin ja pääsi nopeasti eroon ongelmasta.

Älykäs laite poistaa homeen- kokonaan ilman kemikaaleja

Asutko talossa, jossa on ryömintätila? Silloin riski on suuri, että tunkkainen haju, maabakteerit ja home pääsevät tunkeutumaan talon sisätiloihin.