Ta bort lukten av urin med Ozoneair

Urin luktar dåligt och det har en otroligt distinkt och skarp lukt, vilket kan vara svårt att bli av med. Det gör att utrymmet känns obekvämt och ohygieniskt att vara i.  Även om du utför en grundlig rengöring kan lukten förbli närvarande.  Det gör det inte på något sätt roligt att bjuda in exempelvis gäster på besök. 

Lyckligtvis kan du bli av med doften av urin genom att rena och neutralisera lukterna med hjälp av en  Ozoneair. Inom några timmar kommer det att lukta rent och fräscht i dina tidigare illaluktande utrymmen. 

Bort med urinlukt för gott

Lukten av gammal urin eller urin är extremt illaluktande och nästan sticker i näsan. Om lukten har fastnat i tvättstugan eller någon annanstans i hemmet kan det visa sig vara mycket svårt att bli av med. Det trots flera omgångar med grundlig rengöring. Ibland är det husdjur som kan vara orsaken till att det luktar urin i hemmet. Ett effektivt sätt att rengöra och ta bort urinlukt är att använda ozon. Ozoneair har ozongeneratorer i olika storlekar som snabbt tar bort all dålig lukt. Ozon från luftrenare fyller hela rummet och bekämpar alla bakterier och luktbärande partiklar. Den dåliga lukten försvinner på några timmar.

Ozoneair rensar effektivt luften av urin

Välj Ozoneair som ett tidssparande och effektivt sätt att bli av dålig lukt av urin. Den neutraliserar och renar utrymmet snabbt och enkelt. Några av fördelarna med Ozoneair är följande:

• Du slipper kompletterande rengöringsprodukter
• Processen är helautomatisk, det enda som krävs av dig är att du startar igång behandlingen
• Lukten neutraliseras och försvinner
• Ozonet tränger in överallt där det finns luftåtkomst

Ozoneair fyller varje kubikcentimeter av utrymmet med ozon

Ozonet når alla lukter, inte bara i luften, men ännu viktigare vid dess källa.

I en snabb reaktion, attackerar och neutraliserar ozonet de luktframkallande ämnena vilket gör dem helt luktfria.

Ozon som inte kan hitta en lukt att reagera med återgår till vanligt syre efter cirka två timmar.

VILKEN OZONEAIR PASSAR DINA BEHOV?

Ozoneair

Clean 30

3990 kr

Kapacitet:

30 m2

Behandlingstid:

4 timmar

Lämplig för:

Bilar, båtar, husvagnar och mindre rum

Automatisk: Tryck bara på start

Ozoneair

Clean 60

5990 kr

Kapacitet:

60 m2

Behandlingstid:

2 timmar

Lämplig för:

Medelstora rum, mindre hus och lägenheter

Helautomatisk: Tryck bara på start

Ozoneair

Clean 120

7990 kr

Kapacitet:

120 m2

Behandlingstid:

2 timmar

Lämplig för:

Hela hus, lägenheter och kommersiellt bruk

Helautomatisk: Tryck bara på start

Vanliga frågor om hur man får bort urinlukt

Det är svårt att komma åt urinlukt eftersom den fastnar och sätter sig när ett utrymme har blivit drabbat. Bakterierna i urinet orsakar en stickande lukt och du måste bli av med bakterierna för att få bort lukten.

Ozon neutraliserar bakterierna från urinet och eliminerar lukten en gång för alla. Ozon kommer åt där rengöringsmedel och städning inte når, det tränger in i material och renar överallt under en och samma behandling.

En ozonbehandling tar mellan 1 till 12 timmar, beroende på hur stort utrymme det är som ska behandlas mot urinlukt. Efter en avslutad behandling behöver man låta utrymmet vara i ytterligare två timmar. Efter det bör alla typer av dåliga lukter, inklusive urinlukt, vara borta. Ibland kan det behövas en behandling till, vanligtvis räcker det dock med en behandling för att lukter ska elimineras permanent.

KONTAKTA EN PRODUKTRÅDGIVARE
0771-366 366

Menu