Tietosuojakäytäntö

Tietosuoja on Ozoneairille erittäin tärkeää, ja haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä henkilötietojesi käsittelyssä. Siksi meillä on käytäntö, joka määrittää, miten henkilötietojasi käsitellään ja suojataan.

Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä?

Ruotsalainen yhtiö Ozoneair AB (”Ozoneair”) on meille lähettämiesi henkilötietojen rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötiedoistasi voimassa olevien tietosuojamääräysten mukaisesti.

Ozoneair AB
Handelsvägen 19
973 45 Luleå
Sverige

Yritysrekisteri: Bolagsverket / Swedish Companies Registration Office Organisaation numero: 559134-6480

Valtuutettu edustaja: Johan Lundgren

Alv-rekisteröintinumero: SE559134648001

Mihin tallennamme tietojasi?

Sinulta keräämämme tiedot tallennetaan Euroopan talousalueelle (ETA), mutta ne voidaan siirtää ja käsitellä myös ETA:n ulkopuolisessa maassa. Kaikki tällainen henkilötietojesi siirto tapahtuu sovellettavan lain mukaisesti.

ETA:n ulkopuolelle suuntautuvissa siirroissa Ozoneair soveltaa vakiotyyppisiä sopimusehtoja ja yksityisyyden suojaa suojana maissa, joissa Euroopan komissio ei ole tehnyt päätöstä riittävästä suojasta.

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Tietosi voidaan jakaa sisäisesti Ozoneairilla sekä kolmansilla osapuolilla ohjeidemme mukaisesti. Emme koskaan luovuta, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille Ozoneairin ulkopuolella. Kolmansille osapuolille välitettyjä tietoja käytetään vain palvelujen tarjoamiseen sinulle. Löydät eri kolmansien osapuolten luokat alla olevan selosteen aikana.

Millä oikeusperustalla tietoja käsitellään?

Joka kerta, kun käsittelemme sinulta keräämiämme henkilötietoja, ilmoitamme sinulle, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteistä vai pakollista sopimuksen tekemiseksi ja onko henkilötietojen toimittaminen pakollista ja seuraukset, jos päätät tehdä niin. Nämä tiedot ovat saatavilla verkkosivustollamme (ozoneair.se).

Mitkä ovat oikeutesi?

Oikeus tutustua:

Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää tietoja henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Voit ottaa yhteyttä Ozoneairiin, joka lähettää sinulle henkilökohtaiset tietosi sähköpostitse.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen:

Joka kerta, kun Ozoneair käsittelee henkilötietojasi automaattisesti suostumuksesi tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio tiedoistasi jäsennellyssä, tavallisessa ja koneellisesti luettavassa muodossa sinulle tai toiselle osapuolelle. Se sisältää vain henkilökohtaiset tiedot, jotka olet antanut meille.

Oikeus oikaisuun:

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista jos ne ovat virheellisiä, mukaan lukien oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja.

Oikeus poistaa:

Sinulla on oikeus poistaa kaikki Ozoneairin käsittelemät henkilötiedot milloin tahansa, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:

# sinulla on meneillään oleva asiakaspalvelutapaus

# sinulla on käynnissä oleva tilaus, jota ei ole vielä lähetetty tai joka on lähetetty osittain

# sinulla on maksamatonta velkaa Ozoneairin kanssa maksutavasta riippumatta

# sinua epäillään tai olet väärinkäyttänyt palveluitamme viimeisten neljän vuoden aikana

# velkaasi on myyty edelleen kolmansille osapuolille viimeisten kolmen vuoden tai kuolleiden asiakkaiden tapauksessa vuoden aikana

#luottohakemuksesi on hylätty kolmen viime kuukauden aikana

# jos olet tehnyt ostoksen, tallennamme henkilökohtaiset tietosi tapahtuman yhteydessä kirjanpitotarkoituksiin

Oikeutesi kieltäytyä henkilötietojen käsittelystä oikeutetun edun vuoksi: Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi käsittelystä Ozoneairin laillisen edun perusteella. Ozoneair ei jatka henkilötietojen käsittelyä, ellemme pysty osoittamaan oikeutettua syytä prosessille, joka edeltää etujasi ja oikeuksiasi tai johtuu oikeudellisista vaatimuksista.

Oikeutesi kieltäytyä suoramarkkinoinnista:

Sinulla on oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksiin tehdyt profiilianalyysit.

Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista seuraavasti:

# Seuraa markkinointipostituksen ohjeita

# Ota suoraan yhteyttä Ozoneairiin

Oikeus rajoituksiin:

Sinulla on oikeus vaatia Ozoneairia rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa olosuhteissa:

Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä Ozoneairin oikeutetun edun perusteella, Ozoneair rajoittaa kaiken tietojen käsittelyn käynnissä olevan oikeutetun edun tutkinnan aikana.

Jos olet väittänyt, että henkilötietosi ovat virheellisiä, Ozoneairin on rajoitettava näiden tietojen käsittelyä oikeiden henkilötietojesi meneillään olevan tutkimuksen aikana.

Jos henkilötietojesi käsittely on lain vastaista, voit vastustaa henkilötietojen poistamista ja pyytää sen sijaan henkilötietojesi käytön rajoitusta.

Jos Ozoneair ei enää tarvitse henkilökohtaisia

Kuinka voit käyttää oikeuksiasi?

Suhtaudumme tietosuojaan erittäin vakavasti, ja siksi meillä on erityinen asiakaspalveluhenkilöstö, joka käsittelee yllä lueteltuja oikeuksiasi koskevia kysymyksiä. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa kundservice@ozoneair.com

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle:

Jos uskot Ozoneairin käsittelevän henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@ozoneair.com. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Tietosuojailmoituksen päivitykset:

Saatamme joutua päivittämään tietosuojalausekkeemme. Tietosuojalausunnon uusin versio on aina saatavana verkkosivustollamme. Ilmoitamme sinulle kaikista merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen, kuten henkilötietojesi käytön tarkoitukseen, edustajan henkilöllisyyteen tai oikeuksiisi.

VERKOSTA OSTAMINEN

Miksi käytämme henkilökohtaisia

Käytämme henkilötietojasi ostoksesi käsittelyyn Ozonearirissa verkossa käsittelemällä tilauksiasi ja palautuksiasi verkkopalvelumme kautta ja lähettämällä sinulle ilmoituksia toimitustilasta tai tuotteiden toimitusongelmista.

Käytämme henkilökohtaisia

Käytämme tietojasi myös tuotteiden valituksiin ja takuukysymyksiin.

Henkilötietojasi käytetään tunnistamaan sinut ja vahvistamaan, että sinulla on lakisääteinen vähimmäisikä ostosten tekemiseen verkossa ja vahvistamaan osoitteesi ulkopuolisten kumppaneiden kanssa.

Haluamme tarjota sinulle erilaisia

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia

# yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

# maksutiedot ja maksuhistoria

# luottotiedot

# tilaustiedot

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Henkilökohtaisia

Huomaa, että monilla näistä yrityksistä on itsenäinen oikeus tai velvollisuus käsitellä henkilötietojasi. Henkilötietojesi ensisijaiset vastaanottajat ovat: Klarna, Schenker, PostNord, Televox, Unifaun

Millä oikeusperustalla henkilötietojasi käsitellään?

Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Ozoneair pystyy tarjoamaan palvelua ja toimittamaan tilauksesi sinulle.

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Tallennamme tietosi viiden vuoden ajan viimeisestä Ozoneair-ostoksesta. Lisäksi säilytämme tietoja voimassa olevan kirjanpitolainsäädännön mukaisesti.

Kuinka voit käyttää oikeuksiasi?

Suhtaudumme henkilötietojen suojaan erittäin vakavasti ja siksi voit aina kääntyä asiakaspalveluumme kysymyksilläsi, jotka koskevat edellä mainittuja oikeuksia. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa kundservice@ozoneair.com

Automatisoitu päätöksenteko

Kun haet luottoa maksutapana, Klarna hoitaa tämän prosessin. Ozoneair ei siis toteuta automaattista päätöksentekoa. Ota yhteyttä Klarna Bank AB:hen saadaksesi lisätietoja (www.klarna.com)

SUORAMARKKINOINTI

Miksi käytämme henkilökohtaisia

Käytämme henkilötietojasi markkinointitarjousten, tietokyselyjen ja kutsujen lähettämiseen sähköpostitse, tekstiviesteinä, puheluina, kirjeinä ja mobiilin push-ilmoituksina.

Optimoidaksesi kokemuksesi Ozoneairista tarjoamme sinulle asiaankuuluvia tietoja, suosittelemme tuotteita, lähetämme muistutuksia ostoskorissasi olevista tuotteista ja lähetämme henkilökohtaisia

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia

# yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postinumero

# nimi

#osoite

# ikä

# ostohistoria

# miten navigoit ja klikkailit sivustoa

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Kolmansille osapuolille lähetettyjä tietoja käytetään vain yllä lueteltujen palvelujen tarjoamiseen mediatoimistoille ja teknologian tarjoajille fyysisen ja digitaalisen suoramarkkinoinnin levittämiseksi.

Emme koskaan luovuta, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille Ozoneairin ulkopuolella.

Millä oikeusperustalla henkilötietojasi käsitellään?

Henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, kun hyväksyt suoramarkkinoinnin.

Oikeutesi peruuttaa suostumuksesi:

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa ja kieltäytyä suoramarkkinoinnista.

Jos teet niin, Ozoneiar ei voi lähettää sinulle muita tarjouksia suoramarkkinoinnin muodossa tai suostumuksesi perusteella.

Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista seuraavasti:

Seuraa markkinointipostituksen ohjeita

# Ota yhteyttä Ozonairin asiakaspalveluun

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Tallennamme tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, kunnes peruutat suostumuksesi.

Sähköpostimarkkinoinnissa pidämme sinua ei-aktiivisena asiakkaana, jos et ole avannut sähköpostia viimeisen vuoden aikana. Sen jälkeen henkilökohtaiset tietosi poistetaan.

ASIAKASPALVELU

Miksi käytämme henkilökohtaisia

Käytämme henkilötietojasi kyselyjen käsittelyyn, tuotteisiin liittyvien valitusten ja takuukysymysten käsittelyyn sekä tekniseen tukeen sähköpostitse, chat-toiminnossamme, puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä, jos tilauksessasi on ongelmia.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme kaikki antamasi tiedot, mukaan lukien seuraavat luokat

# yhteystiedot, kuten nimi, osoite ja puhelinnumero

# syntymäaika

# maksutiedot ja maksuhistoria

# luottotiedot

# tilaustiedot

# kaikki tapauksen kirjeenvaihdot

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Kolmansille osapuolille lähetettyjä tietoja käytetään vain yllä lueteltujen palvelujen tuottamiseen.

Millä oikeusperustalla henkilötietojasi käsitellään?

Henkilötietojesi käsittely perustuu Ozoneairin oikeutettuun etuun.

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Säilytämme tietojasi kahden vuoden ajan puhelimesta, sähköposteista ja tapausten hallinnasta sekä tarvittaessa pidempään, esimerkiksi valitusten yhteydessä. Lisäksi käsittelemme tietojasi pidempään kirjanpitolain mukaisesti.

Sinulla on oikeus kieltäytyä käsittelemästä henkilötietojasi Ozoneairin oikeutetun edun perusteella. Ozoneair ei jatka henkilötietojen käsittelyä, ellemme pysty osoittamaan oikeutettua syytä prosessille, joka edeltää etujasi ja oikeuksiasi tai johtuu oikeudellisista vaatimuksista.

KILPAILUT


Miksi käytämme henkilökohtaisia

Käsittelemme tietojasi, kun osallistut kilpailuihimme. Henkilötietojesi avulla Ozoneair voi ottaa yhteyttä kilpailijoihin kilpailuun liittyen ennen tapahtumaa ja sen jälkeen, tunnistaa kilpailijat, tarkistaa kilpailijoiden ikä, ottaa yhteyttä voittajiin ja lähettää ja seurata postituksia.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia

# yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

# ikä

# kilpailuun lähetetty tieto

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Kolmansille osapuolille lähetettyjä tietoja käytetään vain yllä lueteltujen palvelujen tarjoamiseen kuljetusyrityksille hintojen toimittamiseksi.

Millä oikeusperustalla henkilötietojasi käsitellään?

Henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, kun päätät osallistua kilpailuun.

Oikeutesi peruuttaa suostumuksesi:

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Jos teet niin, Ozoneair ei pysty tarjoamaan sinulle yllä lueteltuja palveluja.

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Tallennamme henkilökohtaisia

Jos kilpailuun sisältyy tuotetakuun kattama tuote, joka tulee sinun haltuusi, käsittelemme tietojasi samalla tavalla kuin jos se olisi osto.

Jos kilpailun ajankohtana annat suostumuksesi käyttää tietoja markkinointitarkoituksiin, tiedot tallennetaan, kunnes peruutat tämän.

KEHITTÄMINEN JA PARANTAMINEN

Miksi käytämme henkilökohtaisia

Käytämme tietoja palvelujemme, tuotteidemme ja järjestelmiemme arviointiin, kehittämiseen ja parantamiseen kaikille asiakkaillemme. Tätä tarkoitusta varten emme analysoi tietojasi yksilöllisellä tasolla, mutta kaikki käsittely tapahtuu pseudonymisoituna datana.

Se sisältää analyysin palvelujemme käyttäjäystävällisyyden lisäämiseksi, kuten käyttöliittymän mukauttaminen tiedonkulun helpottamiseksi tai asiakkaidemme usein käyttämien ominaisuuksien korostamiseksi digitaalisissa kanavissamme ja IT-järjestelmien parantamiseksi vierailijoiden turvallisuuden parantamiseksi ja asiakkaille yleensä.

Analyysejä käytetään myös tavaroiden logistisen virtauksen kehittämiseen ja parantamiseen jatkuvasti laskemalla ostot, varastot ja toimitukset sekä resurssikapasiteettimme kestävän kehityksen näkökulmasta virtaviivaistamalla ostoja ja aikatauluttamalla toimituksia.

Lisäksi käytämme tietoja voidaksemme suunnitella uusien myymälöiden ja varastojen perustamisen ja parantaa tuotevalikoimaamme.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia, jos olet päättänyt antaa ne meille:

# asiakasnumero

# syntymäaika

# sukupuoli

# maa

# tilin asetukset

Käsittelemme seuraavia henkilötietoluokkia, jos olet tehnyt ostoksen:

# tilaushistoria

# toimitustiedot

# maksuhistoria

Käsittelemme myös seuraavia evästeisiin liittyviä henkilötietoryhmiä:

# napsautushistoria

# vierailu- ja surffaushistoria

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Kolmansille osapuolille välitettyjä tietoja käytetään vain yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseen. Analysoimme asiakkaidemme verkkokäyttäytymistä yleisellä tasolla verkkoanalytiikkayritysten avulla.

Millä oikeusperustalla henkilötietojasi käsitellään?

Henkilötietojesi käsittely palveluidemme ja tuotteidemme kehittämiseksi ja parantamiseksi perustuu oikeutettuun etuun.

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Tallennamme tietosi, kunnes peruutat suostumuksesi, vähintään 5 vuoden ajan ostohetkestä tuotetakuumme mukaisesti. Jos olet ostanut meiltä useaan otteeseen, se lasketaan viimeisimmän ostoksen perusteella. Lisäksi säilytämme henkilötietojasi sovellettavan kirjanpitolain mukaisesti.

Oikeutesi kieltäytyä tietojesi käsittelystä:

Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi käsittelystä Ozoneairin oikeutetun edun perusteella ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@ozoneair.com. Tietosi poistetaan, emmekä pysty tarjoamaan palveluitamme sinulle.

LAKIIN LIITTYVIEN VELVOITTEIDEN TÄYTTÄMINEN

Miksi käytämme henkilökohtaisia

Käytämme henkilötietojasi lakien, tuomioistuinten päätösten ja hallituksen päätösten vaatimusten täyttämiseen. Se sisältää henkilökohtaisten tietojesi käytön kirjanpitotietojen keräämisessä ja valvonnassa kirjanpitosääntöjen noudattamiseksi.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavan tyyppisiä henkilötietoja

# asiakasnumero

# tilausnumero

# nimi

# osoite

# määrä

# siirron tili

# siirron päivämäärä

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Tietosi jaetaan Ozoneairissa, ulkopuolisten kirjanpitoyritysten sekä asiaankuuluvien valtion laitosten ja vastaavien organisaatioiden kanssa sovellettavan lain noudattamiseksi. Jaamme henkilötietosi IT-yritysten kanssa, jotka tarjoavat ratkaisuja kirjanpitojärjestelmiin.

Millä oikeusperustalla henkilötietojasi käsitellään?

Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Ozoneair voi täyttää lain mukaiset velvoitteensa.

Kuinka kauan tallennamme tietojasi?

Tallennamme tietosi maasi kirjanpitosääntöjen mukaisesti.