Om Ozoneair

Tietoa Ozoneairista

Ozoneair on ruotsalainen ilmanpuhdistustuotteisiin erikoistunut teknologiayritys. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsin Luulajassa. Kehitämme ainutlaatuisia innovatiivista teknologiaa hyödyntäviä ilmanpuhdistustuotteita läheisessä yhteistyössä Luulajan teknillisen yliopiston ja EU:n innovaatiorahaston kanssa.Ozoneair on ruotsalainen ilmanpuhdistustuotteisiin erikoistunut teknologiayritys. Pääkonttorimme sijaitsee Luulajassa. Kehitämme ainutlaatuisia puhdistustuotteita innovatiivisella teknologialla ja läheisessä yhteistyössä Luulajan teknillisen yliopiston ja EU:n innovaatiorahaston kanssa.

MEIDÄN TARINAMME

Ozoneair on kehitetty Luulajassa Norrbottenissa. Me tuotteen parissa toimivat Ozoneairilaiset työskentelemme pääkonttorissa Luulajassa – ja juuri täältä Norrbottenista perustajamme Johan Lundberg sai idean laitteisiimme. Useiden vuosien ajan häntä ärsytti tyypillinen ”mökkihaju” perheen kesämökillä Luulajan saaristossa. Perhe kokeili kaikenlaisia puhdistusaineita, mutta mikään ei toiminut. Ummehtunut haju pysyi.

Yhteistyössä tutkijoiden kanssa rakennettiin prototyyppi, jonka tarkoituksena oli hyökätä hometta ja pahoja hajuja vastaan otsonikaasun avulla. Johan Lundbergin tavoitteena oli luoda niin yksinkertainen ja turvallinen tuote, että yksityishenkilöt, joilla ei ole aiempaa tietämystä hajunpoistajista, voivat käyttää sitä huoletta. Prototyyppiä testattiin Lundbergin perheen kesämökillä ja ummehtunut haju katosi lopullisesti.

Ozoneair tarjoaa ilmanpuhdistukseen kaksi erilaista laitetta:

Ilmanpuhdistin Ozoneair Purify, joka huolehtii saasteista ja tarjoaa sisäilmalle paremmat olosuhteet terveyden kannalta.

Hajunpoistoaine Ozoneair Clean, joka täydentää tavallista puhdistusta ja on erittäin tehokas esimerkiksi homeen aiheuttamia hajuja vastaan.

YHTEISTYÖSSÄ:

Tuotteemme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Luulajan teknillisen yliopiston ja EU:n innovaatiorahaston kanssa.

Ruotsalainen innovaatio

Yli 40 000:tta Ozoneair-laitetta käytetään taloissa, asunnoissa, hotelleissa, ajoneuvoissa ja työtiloissa 20 eri maassa. Yksityishenkilöiden lisäksi asiakkaitamme ovat kunnat, viranomaiset, poliisi, pelastuspalvelu ja Opetushallitus.

+40 000

Tyytyväiset asiakkaat

+800 000

Puhdistetut tilat

Ruotsalainen

Kehitetty Ruotsissa

Jotkut asiakkaistamme

Menu