Om Ozoneair

Tietoa Ozoneairista

Ozoneair on ruotsalainen ilmanpuhdistustuotteisiin erikoistunut teknologiayritys. Pääkonttorimme sijaitsee Luulajassa. Kehitämme ainutlaatuisia puhdistustuotteita innovatiivisella teknologialla ja läheisessä yhteistyössä Luulajan teknillisen yliopiston ja EU:n innovaatiorahaston kanssa.

MEIDÄN TARINAMME

Ozoneair on kehitetty Luulajassa Norrbottenissa. Me, jotka työskentelemme tuotteen parissa, olemme pääkonttorissa Luulajassa – ja juuri täältä Norrbottenista perustajamme Johan Lundberg sai ideansa. Useiden vuosien ajan häntä ärsytti tyypillinen ”mökkihaju” perheen kesämökillä Luulajan saaristossa. Perhe kokeili kaikenlaisia puhdistusaineita, mutta mikään ei toiminut. Ummehtunut haju jäi.


Yhteistyössä tutkijoiden kanssa rakennettiin prototyyppi, jonka tarkoituksena oli hyökätä hometta ja pahoja hajuja vastaan kaasuotsonin avulla. Johan Lundbergin tavoitteena oli luoda niin yksinkertainen ja turvallinen tuote, että yksityishenkilöt, joilla ei ole aiempaa tietämystä, voivat käyttää sitä. Prototyyppiä testattiin Lundbergin perheen kesämökillä ja ummehtunut haju katosi lopullisesti.


Tänään tarjoamme kaksi mallia:


Ilmanpuhdistin Ozoneair Purify, joka huolehtii saasteista ja tarjoaa sisäilmalle paremmat olosuhteet terveydelle.


Hajunpoistoaine Ozoneair Clean, joka täydentää täydellisesti tavallista puhdistusta ja erittäin tehokas esimerkiksi homeen aiheuttamia hajuja vastaan.

YHTEISTYÖSSÄ:

Tuotteemme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Luulajan teknillisen yliopiston ja EU:n innovaatiorahaston kanssa.

Ruotsalainen innovaatio

Yli 40 000 Ozoneairia käytetään taloissa, asunnoissa, hotelleissa, ajoneuvoissa ja työtasoissa 20 eri maassa. Yksityishenkilöiden lisäksi asiakkaidemme joukossa ovat kunnat, lääninhallitukset, viranomaiset, poliisi, pelastuspalvelu ja Opetushallitus.

+40 000

Tyytyväiset asiakkaat

+800 000

Puhdistetut tilat

Ruotsalainen

Kehitetty Ruotsissa

Jotkut asiakkaistamme

Menu