Clean

Laita paikalleen ja paina käynnistyspainiketta

Muutamassa tunnissa Ozoneair Clean on suorittanut tehtävänsä

Luonnollista siivousta

Luonnossa otsoni toimii puhdistusaineena, joka pitää haitalliset pieneliöt loitolla. Ukkosen jälkeinen raikas tuoksu on otsonia. Ozoneair Clean käyttää samantyyppistä sähköpurkausta tuhoamaan epäpuhtauksia sinulle tärkeissä tiloissa.

Kytke Ozoneair päälle niin, että se voi täyttää koko tilan otsonilla. Näin yksinkertaista se on, et tarvitse lisäaineita tai kemikaaleja.

Poistu tilasta. Anna otsonin hyökätä ei-toivottujen ja haitallisten epäpuhtauksien kimppuun. Huonekalut ja elektroniikka voidaan jättää paikoilleen.

Ozoneair sammuu itsestään. Odota 2 tuntia, että otsoni muuttuu takaisin hapeksi. Nyt voit nauttia raittiista ilmasta.

Keksintö Pohjois-ruotsista

Ozoneair keksittiin ja kehitettiin Luulajassa tiiviissä yhteistyössä Luulajan teknillisen yliopiston ja EU:n innovaatiorahaston kanssa. Kesti yli kymmenen vuotta kehittää teknologia, joka tekee Ozoneairista ainutlaatuisen puhdistustuotteiden joukossa.

Osta Ozoneair jo tänään!

du kan rengöra alla utrymmen med en ozongenerator

HELLÄVARAINEN MUTTA TEHOKAS

Ozoneairin patentoitu tekniikka mukauttaa otsonin määrän tarkasti tilan kokoon. Näin estetään vahingot, joita liiallinen otsonimäärä voisi muuten aiheuttaa. Lisäksi tuote toimii tietyin väliajoin, mikä tehostaa käsittelyn vaikutusta.

TOIMII AUTOPILOTILLA

Ozoneair Clean toimii täysin automaattisesti. Syötä vain puhdistettavan alueen koko. Kun työ on tehty, Ozoneair Clean sammuu itsestään. Vastaavaa tuotetta, jolla olisi yhtä kattavat toiminnot, ei ole löytynyt.

TODISTETUSTI TOIMIVA TEKNIIKKA

Ozoneair Cleanin tehokkuudesta kertoo se, että sitä on myyty jo yli 40 000 kappaletta. Olemme laskeneet, että se on puhdistanut yli 800 000 tilaa. Yksityishenkilöiden lisäksi asiakkaitamme ovat johtavat hotelliketjut, kiinteistöyhtiöt, kunnat ja valtion virastot. Kyseessä on toisin sanoen todistetusti toimiva tekniikka.

Kysymyksiä ja vastauksia

Ozoneairia käytetään kertaluonteisiin käsittelyihin, joissa tilat puhdistetaan perusteellisesti. Siksi sitä ei käytetä jatkuvassa käytössä ilmanpuhdistimena.

Ozoneair torjuu hajuja, hometta, bakteereja, viruksia ja allergeeneja.

Tilassa ei saa olla ihmisiä, eläimiä tai kasveja hoidon aikana. Mitään muuta valmistautumista ei tarvita.

Materiaalit tai esineet eivät vahingoitu, kunhan tuotetta käytetään mukana olevien ohjeiden mukaisesti.

Tuote on erittäin helppokäyttöinen. Riittää, kun kytket sen tavalliseen pistorasiaan ja asetat sitten tilan koon nupista. Sopiva käsittelyaika näkyy näytössä.

OSTA JA KOKEILE -TAKUU

Eikö Ozoneair vastaa odotuksiasi? Palauta tuote 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin.

Osta Ozoneair jo tänään!

Menu