Clean

Mikä saa sinut nyrpistämään nenääsi?

Jos tunnet hajun, Ozoneair Clean puhdistaa sen

Poistaa kaikki hajut

Säännöllisellä siivouksella ei päästä jokaiseen nurkkaan. Ozoneair Clean täyttää koko tilan otsonilla ja hyökkää pahoihin hajuihin siellä, missä ne ovat: lattian alla, seinien sisällä, kankaissa ja tekstiileissä.

Bins

Home

Homeen itiöt ovat ihmissilmälle näkymättömiä, joten homeen torjunta on vaikeaa. Ozoneair neutralisoi hajun hetkessä.

Cafe

Tunkkaisuus

Kellareiden ja ullakoiden tunkkainen haju johtuu ilmassa olevista mikro-organismeista. Ozoneair hyökkää näihin välittömästi.

Gym

Kyllästetyt materiaalit

Kyllästetyt rakennusmateriaalit voivat aiheuttaa pahoja hajuja, jotka tarttuvat vaatteisiin ja tekstiileihin. Ozoneair poistaa hajun.

Living room

Tupakka

Tarttuu mielellään kankaisiin ja seiniin. Mutta Ozoneair ulottuu pienimpäänkin molekyyliin ja neutralisoi hajun täysin.

Locker room

Savu

Savu ärsyttää sekä nenää että kurkkua, sillä se tarttuu seiniin, huonekaluihin ja kankaisiin. Ozoneair hajottaa hajun vaarattomiksi hiukkasiksi.

Locker room

Eläimet

Lemmikkieläimet ovat mukavia, mutta niiden hajulla on taipumus tarttua huonekaluihin ja mattoihin. Ozoneair poistaa jopa kissan virtsan hajun.

Mögelsporer är osynliga för det mänskliga ögat, vilket gör mögel svårt att behandla. Ozoneair neutraliserar lukten på nolltid.

Sätter sig gärna i tyg och på väggar. Men Ozoneair når in i minsta molekyl och neutraliserar lukten fullständigt.

Den unkna lukten i källare och på vindar, orsakas av mikroorganismer i luften. Ozoneair attackerar dessa direkt.

Brandrök irriterar både näsa och hals, när den stannar i väggar, möbler och tyg. Ozoneair bryter ner lukten till ofarliga partiklar

Impregnerat byggmaterial kan orsaka dålig lukt som sätter sig i kläder och textilier. Ozoneair tar bort lukten.

Husdjur är trevliga, men deras lukt har en tendens att dröja sig kvar i möbler och mattor. Ozoneair fixar till och med lukten av katturin.

HYÖKKÄÄVÄT HAJUN AIHEUTTAJAA VASTAAN

On yleistä, että puhdistustuotteet puhdistavat vain ilman. Ozoneair Clean -puhdistusaineella hyökätään hajun lähteeseen, eli seiniin, kattoihin, halkeamiin ja rakoihin syvällä oleviin mikroskooppisiin jäämiin. Näin haju ei tule takaisin.

OZONEAIR CLEAN HOITAA KAIKEN

Ozoneair hajottaa hajun osat kemiallisella tasolla. Ei siis väliä, millainen haju on tai kuinka voimakas se on. Periaate on yksinkertainen: jos voit haistaa hajun, Ozoneair poistaa sen.

ozongenerator sm du smidigt förflyttar mellan utrymmen

TÄYDENTÄVÄ LISÄ SIIVOUKSEEN

Tietenkään se, että investoit Ozoneair Clean -puhdistimeen, ei tarkoita, että voit lopettaa siivoamisen. Pidä sitä sen sijaan täydentävänä lisänä, joka yhdessä imuroinnin, pyyhkimisen ja muiden vastaavien toimien kanssa auttaa luomaan miellyttävämmän ja terveellisemmän ympäristön.

Kysymyksiä ja vastauksia

Ozoneair tehoaa kaikentyyppisiin hajuihin, sillä se hajottaa hiiliketjuja, jotka muodostavat nenämme havaitsemat hajut. Kuten sanomme, jos voit haistaa sen, Ozoneair saa sen häviämään!

Haju häviää yleensä kokonaan. Joissakin tapauksissa hajun voimakkuus voi vähentyä, ja näissä tapauksissa viimeisetkin hajut häviävät, kun hoito toistetaan.

Ozoneair poistaa kaikki tilassa esiintyvät hajut saman tien. Jos haju palaa uudelleen, käsittely on toistettava. Jos esimerkiksi kesämökillä tai matkailuautossa on hajuongelma, riittää yleensä kerran keväällä tehty käsittely. Tämä johtuu siitä, että hajut ilmaantuvat uudelleen, kun tilat jätetään lämmittämättä ja ilmanvaihto on riittämätön.

Kyllä, se tunkeutuu kaikkialle. Ozoneair täyttää koko tilan otsonilla. Se virtaa kaikkialle. Jopa lattian alle, seiniin ja kattoihin. Kaikki havaitsemasi hajut ovat kosketuksissa ilman kanssa, ja otsoni kulkee samaa reittiä kuin ilma ja poistaa ne niiden lähteestä.

OSTA JA KOKEILE -TAKUU

Eikö Ozoneair vastaa odotuksiasi? Palauta tuote 14 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin.

Osta Ozoneair jo tänään!

Menu