Kevätsiivoa pois hajun – menestystuote auttaa sinua

Kun kevät on vihdoin saapunut, monet käyttävät tilaisuutta hyväkseen kevätsiivoamaan perusteellisesti asunnon, veneen, matkailuauton tai kesämökin.
Monet ihmiset huomaavat, että on vaikeampaa kuin luuletkaan päästä eroon pahasta tai ummehtuneesta hajusta.
Ozoneairillä voit kuitenkin muutamassa tunnissa, poistaa pahan hajun – ja nauttia raikkaasta tuoksusta ja ilmasta koko kesän.

Tilaa Ozoneair täältä – 5 vuoden takuulla

Kodin, kesämökin, matkailuauton tai veneen siivoaminen ja virkistäminen suurella kevätsiivouksella on varma merkki kesän lähestymisestä.

Vaikka talon tai mökin kuntoon saaminen on mukavaa, kevätsiivous voi aiheuttaa myös ikäviä yllätyksiä. Monissa tapauksissa käy ilmi, että ummehtunut haju, jonka luulit voivasi hengittää ulos, palaa takaisin muutaman päivän kuluttua.

Hajun syy on jäljellä

Pahojen hajujen tuulettamisen ongelmana on, että todella vain vaihdat ilmaa esimerkiksi talossasi, veneessäsi tai kesämökissäsi. Pahan hajun syy jää kuitenkin yleensä erilaisiin kolkoihin ja koloihin. Pahimmassa tapauksessa haju johtuu homeesta tai mikro-organismeista, jotka voivat olla suoraan haitallisia.

–Jos ilmassa on homeitiöitä, ne voivat lisätä allergioita ja muita hengitystieongelmia, sanoo Johan Lundberg Ozoneair-yhtiöstä.

Saadakseen kunnolla puhdasta ja päästääkseen todella eroon ummehtuneesta hajusta, tarvitaan muutakin kuin pelkästään ilmanvaihtoa. Ozoneair on siksi kehittänyt ainutlaatuisen tuotteen, joka hyökkää pahan hajun ja epäpuhtaan ilman lähteen kimppuun, ​​täysin ilman kemikaaleja.

Haju häviää muutamassa tunnissa

Johan Lundberg kertoo, että Ozoneair Cleanin temppu on se, että käytetään otsonia, joka on luonnollinen ja ympäristöystävällinen tapa päästäkseen eroon ilmassa olevasta homeesta ja pahasta hajusta. Sinun tarvitsee vain kytkeä johto ja sitten Ozoneair hoitaa loput. Muutamassa tunnissa otsoni hyökkää mikro-organismeihin ja muihin pahan hajun lähteisiin ja poistaa ne.

Lopputuloksena pääset muutamassa tunnissa eroon asunnon, veneen, matkailuauton, asuntovaunun tai kesämökin ummehtuneesta hajusta – ja nauttimaan kesästä raikkaassa ja puhtaassa ilmassa.

Tarvitseeko sinun päästä eroon pahasta hajusta kotona?
Lue lisää täältä tai soita Ozoneairille 02 724 9960

Jaa Facebookissa
Twitter

Siksi kesämökin tuuletus ei riitä

Haiseeko loma-asunto tunkkaiselta ja ummehtuneelta? Siivoaminen ja tuuletus ei yleensä riitä. Ruotsalainen menestystuote Ozoneair poistaa hajut – yksi käsittelykerta riittää.. Tilaa Ozoneair täältä – 5

Kevätsiivoa pois hajun – menestystuote auttaa sinua

Kun kevät on vihdoin saapunut, monet käyttävät tilaisuutta hyväkseen kevätsiivoamaan perusteellisesti asunnon, veneen, matkailuauton tai kesämökin.Monet ihmiset huomaavat, että on vaikeampaa kuin luuletkaan päästä eroon

Menu