Siksi kesämökin tuuletus ei riitä

Haiseeko loma-asunto tunkkaiselta ja ummehtuneelta? Siivoaminen ja tuuletus ei yleensä riitä. Ruotsalainen menestystuote Ozoneair poistaa hajut – yksi käsittelykerta riittää..

Tilaa Ozoneair täältä – 5 vuoden takuulla

Ruotsissa on yli puoli miljoonaa loma-asuntoa, ja monelle unelma kesästä ja lomasta liittyy vahvasti kesämökkiin.

Nyt on vihdoin aika avata kesämökki, tuulettaa ja kevätsiivota. Talo, joka oli talven aikana tyhjä ja suljettu, haisee yleensä kostealta ja tunkkaiselta. Tunkkainen haju on levinnyt ja asettunut lattioihin, seiniin ja kattoihin, mutta myös huonekaluihin, tekstiileihin ja muihin kalusteisiin.

Ongelmana on, että vaikka kuinka paljon tuuletat ja hankaat, ummehtunut haju palaa usein muutaman päivän kuluttua. Monissa kesämökeissä ummehtunut haju muuttuu pysyväksi, jonka kanssa joudut elämään kesästä toiseen.

Hajun syy on jäljellä

Johan Lundberg, Ozoneairin perustaja Luulajassa, selittää:

– Pahan hajun syy jää usein nurkkiin, puumateriaaleihin ja tekstiileihin. Silloin ei riitä tuulettaminen ja puhdistaminen.

Haju johtuu pahimmassa tapauksessa homeesta tai mikro-organismeista, jotka voivat olla suoraan haitallisia, Johan Lundberg sanoo:

– Jos ilmassa on homeitiöitä, ne voivat lisätä allergioita ja muita hengitystieongelmia.

Otsoni poistaa hajuja ja haitallisia aineita

Luulajalainen Ozoneair on kehittänyt ainutlaatuisen tuotteen, joka muuttaa hapen otsoniksi, kaasuksi, joka puhdistaa 3000 kertaa tehokkaammin kuin kloori. Tällä tavalla hajuja, hometta, bakteereja ja viruksia vastaan ​​hyökätään ja ne poistetaan.

– Otsoni on luonnon oma tapa hajottaa mikro-organismeja, ja se voi tunkeutua myös sisustukseen. Toisin sanoen se on sekä tehokas että täysin ympäristöystävällinen, Johan Lundberg sanoo.

Muutaman tunnin kuluttua kesämökki tuoksuu taas raikkaalta, yleensä yksi käsittely riittää, eikä ummehtunut haju palaa takaisin.

Ei vaadi ennakkotietoa

Nykyään Norrbottenin menestystuotetta käytetään taloissa, asunnoissa, hotelleissa, ajoneuvoissa ja työtiloissa 14 eri maassa.

Saneerausyritykset ja autohuollot ovat jo pitkään käyttäneet otsonigeneraattoreita, mutta ne vaativat vankkaa ennakkotietoa.

– Täysin uutta Ozoneairissä on se, että sinä voit nyt yksityishenkilönä puhdistaa kotisi itse – murto-osalla siitä, mitä yrityksen palkkaaminen olisi maksanut.

– Asetat koneen huoneeseen tai tilaan, jonka haluat puhdistaa – kellariin, matkailuautoon, loma-asuntoon, veneeseen, huvilaan. Paina sitten painiketta. Kone on täysin automaattinen: se laskee optimaalisen puhdistusajan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Tarvitsetko päästä eroon pahasta hajusta kotona?

Lue lisää täältä tai soita Ozoneairille 02 724 9960

Jaa Facebookissa
Twitter

Siksi kesämökin tuuletus ei riitä

Haiseeko loma-asunto tunkkaiselta ja ummehtuneelta? Siivoaminen ja tuuletus ei yleensä riitä. Ruotsalainen menestystuote Ozoneair poistaa hajut – yksi käsittelykerta riittää.. Tilaa Ozoneair täältä – 5

Kevätsiivoa pois hajun – menestystuote auttaa sinua

Kun kevät on vihdoin saapunut, monet käyttävät tilaisuutta hyväkseen kevätsiivoamaan perusteellisesti asunnon, veneen, matkailuauton tai kesämökin.Monet ihmiset huomaavat, että on vaikeampaa kuin luuletkaan päästä eroon

Menu