Näin Hans-Göranilla siitepölyallergia ja astma helpottui

Hans-Göran Svenssonilla on vaikea astma ja hän on allerginen siitepölylle. Mutta tänä vuonna hän ei tunne allergiaa – ei edes silloin, kun siitepölytasot ovat korkeimmillaan. – Aloin tuntea oloni paljon paremmaksi, kun asensimme ilmanpuhdistimen Purifyn kotiin. Tuntuu kuin minulla olisi uusi elämä, hän sanoo.

Täältä voit lukea lisää uudesta Purify-ilmanpuhdistimesta

Hans-Göran Svensson, 72, asuu Hägerstenissä Etelä-Tukholmassa. Hänellä diagnosoitiin astma yli 20 vuotta sitten, ja hänellä on niin suuria astmaongelmia, että hän ei pysty kävelemään lyhyitä matkoja.

Koska hän on myös allerginen siitepölylle, kevät ja alkukesä ovat yleensä erityisen vaikeita. Mutta tänä vuonna Hans-Göran voi paremmin kuin pitkään aikaan. Huolimatta siitä, että siitepölytasot ovat Tukholmassa tällä hetkellä korkeat, hänellä ei ole allergisia oireita – ja astma on niin paljon parempi, ettei hänen tarvitse enää ottaa astmalääkettä.

”Tuntui heti helpommalta hengittää”

Hans-Göran on vakuuttunut siitä, että uusi ilmanpuhdistin Purify on syy parannukseen. Vuosien varrella he ovat kokeilleet erilaisia ​​ilmanpuhdistimia, mutta millään näistä ei ole ollut vaikutusta.

– Saimme ilmanpuhdistimen helmikuussa ja huomasin eron heti. On paljon helpompi hengittää ja minä jaksan enemmän, sanoo Hans-Göran.

Hans-Göranilla oli ns. astmakohtauksia lähes päivittäin. Kohtauksen aikana henkitorven lihakset supistuvat ja limakalvot turpoavat samalla kun limaa muodostuu lisää. Usein se johtaa hengenahdistukseen, voimakkaaseen hengityksen vinkumiseen ja yskimiseen.

– Ero on valtava. Minulla ei ole ollut yhtään astmakohtausta helmikuun jälkeen. Nukun paremmin, olen rauhallisempi ja valppaampi. Aiemmin jouduin haukkomaan henkeä ja minun piti istua tuolille heti, kun kävelin muutaman metrin.

Lue lisää ilmanpuhdistimesta täältä

Ero tavallisiin ilmanpuhdistimiin verrattuna

Tuoteuutisen Purifyn on kehittänyt teknologiayhtiö Ozoneair Luulajassa. Sertifioidun teknologian avulla ilmanpuhdistin poistaa allergeenit, virukset, bakteerit ja muut ilman epäpuhtaudet tehokkaammin kuin aikaisemmat menetelmät.

Perinteiset ilmanpuhdistimet käyttävät suodattimia hiukkasten kerämiseen. Purifyssa on ensiluokkainen suodatin, joka kerää hiukkaset, mutta perustuu myös edistykselliseen teknologiaan, jossa on ultraviolettivalo ja ainutlaatuinen Oxyplasma®. Suunnilleen samaa tekniikkaa käytetään terveydenhuollossa bakteerien, virusten ja muiden ilmassa olevien hiukkasten tappamiseen sekä pintojen, kuten kirurgisten välineitten, desinfiointiin. Mutta nämä ilmanpuhdistimet sairaaloissa ovat yleensä erittäin kalliita.

– Purifyn avulla tämä tekniikka on ensimmäistä kertaa yksityishenkilöiden saatavilla kohtuulliseen hintaan. Ilmanpuhdistin myytiin heti loppuun, kun se lanseerattiin syksyllä 2021, kertoo Ozoneairin perustaja Johan Lundberg.

Vain napin painallus”

Hans-Göran on asettanut ilmanpuhdistimen makuuhuoneeseen. Sen mukana tulee jalusta, mutta sen voi myös kiinnittää seinälle.

– Aloittaminen oli niin helppoa kuin olla voi. Ohjeet ovat selkeät. Se oli vain napin painallus, hän sanoo.

Haluan kertoa muille, joilla on astma- ja allergiaongelmia

Astma- ja allergialiiton mukaan jopa 30 prosentilla Ruotsin väestöstä on siitepölyallergikoita ja noin 10 prosentilla on astma. – Minulle tuntuu tärkeältä, että voin suositella tätä ilmanpuhdistinta. Terveys ensin. Nyt toivon, että muut, jotka kärsivät astmasta ja allergioista saavat saamani apua, sanoo Hans-Göran.

Täältä voit tilata uuden ilmanpuhdistimen Purify

Näin Purify toimii:

  • Toimii ympäri vuorokauden ja puhdistaa jatkuvasti kodin ilman ja pinnat.
  • Auttaa kaikentyyppisiä allergioita vastaan ​​neutraloimalla allergeenit.
  • Tappaa myös viruksia, bakteereja, neutraloi pahoja hajuja ja neutraloi homeitiöt.
  • Lähes äänetön, joten laite ei häiritse sinua turhaan.
  • Saatavana kolmessa eri koossa, joiden kapasiteetti on 30, 60 tai 120 neliömetriä

Ainutlaatuinen tekniikka: Miten Purify puhdistaa ilman?

  • Ilmanpuhdistimeen imetty sisäilma altistuu voimakkaalle ja intensiiviselle ultraviolettivalolle, joka hajottaa ilman epäpuhtauksia.
  • Purify käyttää myös ns. fotokatalyysiä. Se tarkoittaa, että puhdistava ja ainutlaatuinen Oxyplasma® leviää aggressiivisten molekyylien muodossa, joita emme voi nähdä tai tuntea ja jotka ovat täysin vaarattomia. Plasma leviää kaikille alueille, joissa se jatkaa hyökkäämistä ja hajottaa saasteita ja muita haitallisia hiukkasia ilmassa ja pinnoilla.

Täältä voit tilata uuden ilmanpuhdistimen Purify

Jaa Facebookissa
Twitter

Siksi kesämökin tuuletus ei riitä

Haiseeko loma-asunto tunkkaiselta ja ummehtuneelta? Siivoaminen ja tuuletus ei yleensä riitä. Ruotsalainen menestystuote Ozoneair poistaa hajut – yksi käsittelykerta riittää.. Tilaa Ozoneair täältä – 5

Kevätsiivoa pois hajun – menestystuote auttaa sinua

Kun kevät on vihdoin saapunut, monet käyttävät tilaisuutta hyväkseen kevätsiivoamaan perusteellisesti asunnon, veneen, matkailuauton tai kesämökin.Monet ihmiset huomaavat, että on vaikeampaa kuin luuletkaan päästä eroon

Menu