Seuraavan sukupolven ilmanpuhdistimet ovat täällä: “Loppuunmyyty hetkessä”

Uudenlainen kotikäyttöön tarkoitettu ilmanpuhdistin on nyt saatavilla. Samaa tekniikkaa käytetään terveydenhuollossa saasteiden, bakteerien, virusten ja allergeenien poistamiseen – sekä ilmasta että pinnoilta.

Maailman uutinen on, että tätä tekniikkaa voidaan nyt käyttää yksityiskodeissa. Ilmanpuhdistin myytiin heti loppuun, kertoo Ozoneairin perustaja Johan Lundberg.

Täältä voit lukea lisää uudesta Purify-ilmanpuhdistimesta

Puhdistaa sekä ilman että pinnat

Markkinoilla on useita kotikäyttöön tarkoitettuja ilmanpuhdistimia, ja niillä on yksi yhteinen piirre: Ne puhdistavat ilmaa ns. HEPA-suodattimella. Uusi ilmanpuhdistin Purify ei ole riippuvainen suodattimista vaan käyttää Oxyplasmaa® – ainutlaatuista teknologiaa, jonka avulla tilan ilma – ja sen pinnat – voidaan puhdistaa.

– Purify taistelee aktiivisesti saasteita vastaan ​​ennen kuin ne alkavat levitä ympäristöösi. Se ei ainoastaan ​​puhdista sen läpi kulkevaa ilmaa, kuten perinteinen ilmanpuhdistin – vaan puhdistaa kaiken tilan ilman ja myös sen pinnat, sanoo Ozoneairin perustaja Johan Lundberg ja jatkaa;

– Se poistaa epäpuhtauksia, jotka ovat tuhat kertaa pienempiä kuin tavanomaisen ilmanpuhdistimen suodattimet pystyvät keräämään.

Uusi tutkimus ja riippumattomat laboratoriotestit osoittavat, että Purify ja sen innovatiivinen Oxyplasma® poistivat 99,24 % viruksista ilmassa ja pinnoilta 2 tunnin käytön jälkeen. Purify voi siten tarjota ylimääräisen suojakerroksen infektioiden leviämistä vastaan ​​ja samalla desinfioida pintoja.

Lue lisää ilmanpuhdistimesta täältä

Käytössä jo terveydenhuollossa

Samaa teknologiaa, joka tekee Purifysta niin tehokkaan, käytetään jo sairaaloissa bakteerien, virusten ja muiden ilmassa leviävien aineiden poistamiseen sekä pintojen desinfiointiin.

– Purifyn avulla tämä tekniikka on ensimmäistä kertaa saatavilla yksityishenkilöille, mutta myös yrityksille, jotka haluavat puhdistaa toimiston tai myymälän ilman, sekä kouluille, esikouluille ja vastaaville, Johan Lundberg sanoo.

”Tuoksuu juuri puhdistetulle ja juuri tuuletetuksi kotona”

Elisabeth Salonen osti Purifyn heti kun se lanseerattiin.

– Tietysti haluan pitää kodin ilman mahdollisimman puhtaana viruksista ja muista haitallisista hiukkasista – varsinkin kun flunssakausi lähestyy, Elisabeth sanoo ja jatkaa;
– Kotona ilma tuntuu raikkaammalta ja puhtaammalle Purifyn asentamisen jälkeen. Tuntuu kuin olisimme jatkuvasti tuulettaneet ja siivonnut kotia! On huomattava, että ilmanpuhdistin poistaa myös kaiken punkeista ja homeitiöistä ummehtuneisiin hajuihin.

Purify on helppo asentaa

– Meillä Purify on päällä ympäri vuorokauden ja on käytännössä äänetön. Sen mukana tulee jalusta, mutta me olemme asentaneet omamme seinälle. Purifyssa on tyylikäs muotoilu, joka sulautuu hienosti muuhun sisustukseen.

Purify tuntuu ennen kaikkea turvalta, Elisabeth sanoo.

– En voi hallita sitä, mitkä hiukkaset päätyvät kotiimme – kaikkea koronaviruksesta kemikaaleihin ja epäpuhtauksia liikenteestä. Mutta Purifyn avulla olen ainakin tehnyt kaikkeni varmistaakseni terveellisen sisäilman.

Täältä voit tilata uuden ilmanpuhdistimen Purify

Jaa Facebookissa
Twitter

Siksi kesämökin tuuletus ei riitä

Haiseeko loma-asunto tunkkaiselta ja ummehtuneelta? Siivoaminen ja tuuletus ei yleensä riitä. Ruotsalainen menestystuote Ozoneair poistaa hajut – yksi käsittelykerta riittää.. Tilaa Ozoneair täältä – 5

Kevätsiivoa pois hajun – menestystuote auttaa sinua

Kun kevät on vihdoin saapunut, monet käyttävät tilaisuutta hyväkseen kevätsiivoamaan perusteellisesti asunnon, veneen, matkailuauton tai kesämökin.Monet ihmiset huomaavat, että on vaikeampaa kuin luuletkaan päästä eroon

Menu