He pääsivät eroon ummehtuneesta hajusta – talomme tuoksuu raikkaalle

Ummehtunut haju oli levinnyt heidän 70-luvulla rakennetussa talossa.

Camilla ja Mikael Nilsson kokeilivat ruotsalaista tuotetta Ozoneairia.

– Tuntuu kuin olisimme saaneet uuden kodin – koko talo tuoksuu raikkaalta, kuin vastarakennettu, pariskunta kertoo. Näin se tapahtui, askel askeleelta.

Lue lisää täältä ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva Ozoneair

Camilla ja Mikael Nilsson työskentelevät molemmat palomiehinä ja asuvat 120 neliömetrin omakotitalossa Töressä, Luulajan pohjoispuolella.

Talo on rakennettu vuonna 1975 tavalla, jota ei nykyään käytetä, jossa pohja ei ole tarpeeksi tiivis joten kosteutta ja hajua nousee sisätiloihin.

– Talossa on aina haissut hieman ummehtunut maan haju, kertoo Camilla, joka on asunut siellä noin 10 vuotta.

Haju asettui vaatteisiin

Talo on tarkastettu, eikä siinä ole hometta; alla oleva maaperä on ihan kuiva. Mutta ummehtunut haju oli pinttynyt sisätiloissa.

– Lopetin tuntemaan hajun kotona ollessani, mutta kun olin poissa ja astuin sisään, pystyin kokemaan sen voimakkaasti. Haju asettui myös vaatteisiin, Camilla sanoo.

Pariskunta pohti, pitäisikö heidän tehdä remontti. Mutta sitten he päättivät testata ruotsalaista tuotetta Ozoneair: ainutlaatuista konetta, jota voit käyttää kotonasi ilman enakkotietoa. Otsoni kaasun ansiosta – joka puhdistaa 3000 kertaa tehokkaammin kuin kloori – Ozoneair poistaa pahoja hajuja ja neutraloi hajun lähteellä.

” Nyt haju on poissa”

Mikael oli skeptinen, hän myöntää:

– Kyllä, se kuulosti liian hyvältä ollakseen totta. Mutta ajattelin, että yritämme mieluummin kuin purkaa lattioita.

Ja tänään ummehtunut haju on poissa.

– Se on mahtavaa. Pahat hajut ovat poissa, ja tuntuu kuin olisimme saaneet uuden kodin, Mikael sanoo.

Tarvitseeko sinun päästä eroon pahasta hajusta kotona?

Lue lisää täältä tai soita Ozoneairille 

Näin se tapahtui:

Pariskunta aloitti siivoamalla ryömintätilan ja laittoi Ozoneair-koneen talon alle.

– Kone sai toimia kymmenen tuntia. Sitten siirsimme sen ja se sai toimia vielä kymmenen tuntia.

Huomasitko tuloksia?
– Kyllä, suoraan. Alkoi tuoksua raikkaammalta sisätiloissa.

”Myös vaatteet ja tekstiilit puhdistettiin”

He odottivat muutaman viikon lämpimämpää säätä. Sitten he käsittelivät huone kerrallaan sisätiloissa samalla Ozoneair-koneella.
– Kannoimme kukat ulos huoneesta, jonka aioimme käsitellä. Kasvit eivät voi hyvin altistuessaan otsonille. Sitten avasimme kaikki huoneen kaapit, vaatekaapit ja laatikot – näin, jotta otsonilla olisi mahdollisuus tunkeutua ja puhdistaa vaatteita, tekstiilejä ja muuta.

Kone on automaattinen

He liittivät koneen pistorasiaan ja asettivat sen keskelle huonetta. Huoneen pinta asetettiin nupin avulla; kone on automaattinen ja laskee itse optimaalisen puhdistusajan.
Sitten he sulkivat ikkunat ja ovet.
– Oli vain odotettava, kunnes kone oli valmis. Jälkeenpäin saattoi haistaa otsonin hajun, mutta se haihtui heti kun tuuletimme. Sitten siirsimme koneen seuraavaan huoneeseen.

”Erittäin helppoa alusta loppuun”

Nu doftar hela hemmet som nytt, intygar de.
– Ja, miljön är en helt annan, som om det vore minutiöst städat och skurat. Även kläder, textilier och prylar doftar rent och fräscht.

Hur lång tid tog det?
– Maskinen jobbade i en eller ett par timmar per rum, så vi var färdiga efter två dagar ungefär. Det var superenkelt från a till ö.

Och Mikael – som var skeptisk – säger att han känner sig överbevisad:
– Nu vet jag att det här fungerar och jag kan varmt rekommendera Ozoneair till alla som vill bli av med lukter.

Behöver du få bort dålig lukt hemma?Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

Vad är ozon?

En färglös gas som finns både nära marken och högt upp i atmosfären. Molekylen består av tre syreatomer. Det marknära ozonet kan bildas då solljuset möter bilavgaser, och är skadligt för växter och djur. Atmosfärens ozonlager skyddar oss som bekant mot solens UV-strålning.

Hur funkar ozonet?

Kemiskt sett är ozon-molekylen aggressiv och därför oerhört effektiv. Den attackerar och eliminerar alla luktframkallande molekyler.

Ozon används bland annat för blekning av textilvaror och pappersmassa samt desinfektion av tvätt inom vården. På många håll i världen renar man dricksvattnet med ozon, som tar bort mögelsporer, bakterier och andra mikroorganismer.

Möbler och rum som rökskadats vid brand kan saneras och bli luktfria med hjälp av ozon.

Men är det helt säkert att använda Ozoneair hemma?Johan Lundberg, grundare av Ozoneair:
– Ja, om du hanterar den på rätt sätt. Man ska aldrig andas in ozon. Du måste lämna rummet när du har satt igång din produkt och vänta två timmar efter avslutad drift innan du beträder utrymmet som har behandlats. Då är alla ozonmolekyler garanterat borta, de sönderfaller automatiskt till vanligt syre.

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.
Jaa Facebookissa
Twitter

Siksi kesämökin tuuletus ei riitä

Haiseeko loma-asunto tunkkaiselta ja ummehtuneelta? Siivoaminen ja tuuletus ei yleensä riitä. Ruotsalainen menestystuote Ozoneair poistaa hajut – yksi käsittelykerta riittää.. Tilaa Ozoneair täältä – 5

Kevätsiivoa pois hajun – menestystuote auttaa sinua

Kun kevät on vihdoin saapunut, monet käyttävät tilaisuutta hyväkseen kevätsiivoamaan perusteellisesti asunnon, veneen, matkailuauton tai kesämökin.Monet ihmiset huomaavat, että on vaikeampaa kuin luuletkaan päästä eroon

Menu